Avengers Campus

In 2022 zal het oude Backlot gedeelte van het Walt Disney Studios Park, waar je vroeger terecht kon voor de Rock’n’Roller Coaster en de Moteurs….ACTION Stuntshow, openen als een volledig nieuw Marvel gedeelte met de naam Avengers Campus.

PixieDust.be
PixieDust.be

Enkele jaren geleden kondigde The Walt Disney Company aan om het Walt Disney Studios Park eindelijk zijn langverwachte make-over en uitbreiding te geven. Iets waar fans en bezoekers al jaren op zitten te wachten. Het kleinste en lelijkste Disney park ter wereld moet een gelijkaardig kwalitatief Disney park worden zoals alle andere en daarom zal het park worden vernieuwd en uitgebreid met nieuwe gebieden rond Marvel, Star Wars & Frozen. De eerste die dus realiteit zal worden is het Marvel gedeelte.Het verhaal van Avengers Campus is dat het een Europees hoofdkantoor van de Avengers is op zoek naar nieuwe agenten. De bedoeling is dat bezoekers niet alleen toeschouwers zijn maar actief kunnen deelnemen in het universum.


WEBSLINGERS: A SPIDER-MAN ADVENTURE

Op de plaats van de oude attractie Armageddon: Special Effects, die helemaal tot op de grond werd afgebroken, komt er een gloednieuw avontuur gewijd aan één de populairste Marvel superhelden: Spider Man. Spider Man is al een tijdje in het Walt Disney Studios Park waar je hem al op verschillende locaties kon ontmoeten en aan het werk zien in shows, maar nu krijgt hij een vaste stek. De bezoekers gaan samen Tony Stark en zijn Worldwide Engineering Brigade (WEB) nieuwe technologieën ontwikkelen om het kostuum van Spider Man te verbeteren.

PixieDust.be

Concreet zullen bezoekers uitgenodigd worden om Spider Man te helpen door spinnenwebben te gooien vanuit hun webslinger-voertuig richting de spider-bots die oncontroleerbaar zijn geworden en ontsnappen in Avengers Campus. Het leuke eraan is dat je geen wapen of ander object moet vasthouden, zoals bijvoorbeeld bij Buzz Lightyear Laster Blast in het Disneyland Park, maar dat dit alles zal gebeuren met een gebarenherkenningssysteem zodat u de indruk krijgt dat de webben rechtstreeks vanuit uw polsen komen zoals bij de echte Spider Man.

PixieDust.be


IRON MAN COASTER

De tweede nieuwe attractie in Avengers Campus is een vernieuwing van de bestaande Rock’n’Roller Coaster, enkel de coaster blijft staan, de rest wordt allemaal compleet anders. Voor deze attractie koos men een andere superheld, niemand minder dan Iron Man. Dit zal tevens de eerste en enige rollercoaster ter wereld zijn gethematiseerd naar Iron Man in tegenstelling tot de Spider Man attractie die ook in Disneyland in California gebouwd is.

PixieDust.be
PixieDust.be

Net zoals bij Spider Man worden ook hier de nieuwste technologieën gebruikt om een uitstekende bezoekerservaring te krijgen. Het avontuur begint al in de wachtrij met een pre-show en een Iron Man animatronic van de nieuwste generatie. Ook de treintjes gaan er volledig anders uitzien en worden geïnspireerd op het kostuum van Iron Man.


PYM TEST KITCHEN

Na al die avonturen krijg je natuurlijk ook honger en daarom krijgt Avengers Campus ook een nieuw restaurant: PYM Test Kitchen gebaseerd op het universum van Ant-Man and the Wasp, die je trouwens ook in het park zal kunnen ontmoeten. Het thema draait helemaal rond het vergroten en krimpen dankzij de beroemde Pym-deeltjes. Denk maar aan gigantische pretzels, broodjes met enorme stukken kip, ..enz.

Dit restaurant zal ook te vinden zijn in de Avengers Campus versie van Disney’s California Adventure Park en daardoor hebben we al een voorproefje kunnen zien wat er allemaal te verkrijgen zal zijn. Als de menu van Californië helemaal hetzelfde zal zijn als die in Parijs is nog niet duidelijk. Laten we toch al eens kijken wat ze daar allemaal van plan zijn: klassieke shoarma, een groen drankje gemaakt van het bloed van The Hulk, maar ook Terran Treats geïnspireerd door het universum van de Guardians of the Galaxy. De Pym Test Kitchen moet ook worden uitgerust met atypische glazen waarin de drankjes van onderaf gevuld lijken !

PixieDust.be


MISSION CONTROL

Een volledig gethematiseerd gebied zonder een meet & greet locatie, dat kan natuurlijk niet. Dus ook bij Avengers Campus zal je dit kunnen terugvinden. Hier zal je Marvel helden zoals Iron Man, Captain America, Black Widow, Spider-Man, Doctor Strange of Captain Marvel kunnen ontmoeten. Voor de meet & greet locatie word er een volledige nieuwe ruimte gemaakt vanuit de oude werkplaats van de Moteurs…Action Stuntshow.

Op deze foto’s kan je het bouwen zien van Avengers Campus. De foto’s zijn door Google Earth genomen begin 2021.Zoals ik daarnet al zei zal Avengers Campus niet alleen in Disneyland Paris te vinden zijn. Andere versies met enkele gelijkenissen maar ook met unieke attracties gaan te vinden zijn in het Disneyland Resort in California en in Hong Kong Disneyland. Het Avengers Campus van Disneyland Paris zal het hardst lijken op de versie van Disneyland California, de versie in Hong Kong Disneyland ziet er helemaal anders uit. Daar hebben ze nu al een Iron Man simulator (denk aan Star Tours) en een Ant-Man and the Wasp attractie.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com