Baby Switch bij attracties in Disneyland Paris (NL)

De meeste attracties in de Disney Parken zijn geschikt voor alle leeftijden jong & oud maar toch kunnen er attracties te eng of te spannend zijn voor bepaalde bezoekers of de allerkleinsten onder ons. Daardoor kan soms niet iedereen uit dezelfde groep samen in een attractie. Maar in Disneyland Paris kan toch de volledig groep probleemloos aanschuiven en daarna gebruik maken van de Rider of Baby Switch. Zo kan de groep toch bij elkaar blijven en moet er maar één keer gewacht worden.

Baby Switch wordt het meeste gebruik bij ouders of grootouders met kleine kinderen, zodat er altijd iemand bij de kinderen kan blijven en dan om beurt van de attractie kan genieten. Om deze service te gebruiken is het voldoende om de Cast Member aan de ingang van de attractie op de hoogte te brengen. De ene persoon neemt dan de normale rij terwijl de andere persoon met de kinderen via de uitgang naar binnen mag. Hier wachten ze dan geduldig op de persoon die in de normale wachtrij staat. Als de ene persoon dan in de attractie is geweest, neem hij of zijn de kinderen over zodat de persoon die via de uitgang binnengekomen is op de attractie.

Baby Switch is vooral bruikbaar bij spannende attracties of achtbanen zoals bijvoorbeeld: Space Mountain, Star Tours, Phantom Manor, Big Thunder Mountain, Crush Coaster of Tower of Terror.

PixieDust.be

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com