Backstage Buffalo Bill’s Wild West Show afgebroken in Disney Village


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Begin 2020 nam Disneyland Paris afscheid van de “Euro Disney Original” Buffalo Bill’s Wild West dinnershow in Disney Village, er waren ervoor al langer geruchten dat de show zou verdwijnen maar door de sluitingen van het Franse Disney Resort vanwege de pandemie had Disneyland Paris besloten om de show niet meer terug te laten keren.

Het gebouw van de Buffalo Bill’s Wild West Show staat er nog steeds en werd zelfs recentelijk gebruikt als triagecentrum om bezoekers en omwonende te testen op Covid-19, wel is Disney momenteel druk bezig met het verwijderen van de backstage van de show zoals de stallen van de paarden die meededen in de show achter de McDonald’s. De dieren zijn vorig jaar overgebracht naar liefdadigheidsinstellingen en het Franse themapark Puy du Fou.

Disney Village
Foto: ED92

Veel veranderingen opkomst voor Disney Village:

Een tijdje geleden maakte Disneyland Paris bekend dat Disney Village een grote make-over zal krijgen verspreid over de komende jaren. Het eerste project van die grote transformatie is het nieuwe restaurant “Rosalie” die Café Mickey zal vervangen. Ook Planet Hollywood bevestigde onlangs dat het begin 2023 voorgoed zal sluiten en verkoopt momenteel producten met het jaar van de opening en de datum in 2023 wanneer het restaurant zal sluiten.

De tassencontrole tussen Rosalie (Café Mickey) en Disney’s Hotel New York – The Art Of Marvel is onlangs ook enkele meters verplaats om een oud opstapplaats te verwijderen van transport die er vroeger was tussen de Disney Hotels en Disney Village.

Disney Village
Foto: Cave Of Wonders (Twitter)
PixieDust.be

🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com