Beluister de nieuwe entrance Loop van het Walt Disney Studios Park


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Recentelijk is de muziek aan de ingang van het Walt Disney Studios Park aangepast met muziek die in eigen bezit is van The Walt Disney Company waaronder.. Disney, Pixar en Marvel.

Het is geen verrassing dat de muziek aangepast word aangezien de oude versie ook muziek bevatte van Harry Potter en Star Trek waarvan Disney zelf niet in bezit was van de rechten op de muziek. Ook de muziek uit de Titanic is verdwenen uit de loop ondanks dat in 2019 Disney 21st Century Fox opkocht voor maar liefst 71 miljard dollar.

De nieuwe soundtrack is vooral gefocust op Ratatouille, Toy Story, Cars en heel veel muziek uit de Marvel Cinematic Universe als knipoog naar het nieuwe Avengers Campus. Ook bevat de nieuwe soundtrack muziek uit Frozen en Frozen 2 dat verwijst naar de show Frozen: A Musical Invitation in Animation Celebration, maar ook naar Arendelle: The World Of Frozen dat over enkele jaren zal openen in het Studios Park.

Opmerkelijk is dat er geen muziek van Star Wars aanwezig is ondanks er in 2018 een Star Wars themazone aangekondigd was samen met Avengers Campus en het Frozen Land. Ook waren er het Walt Disney Studios Park op de meest kalme maanden aan het begin van het jaar Star Wars seizoenen met groot succes. Disneyland Paris heeft tot nu toe nog altijd niet willen communiceren wat de toekomst voor Star Wars zal zijn in het Walt Disney Studios Park.

PixieDust.be
Walt Disney Studios Park

Volg al het nieuws van de Walt Disney Studios uitbreidingen !

Avengers Campus is al klaar en open maar nu volgen er nog meer nieuwe delen in het Walt Disney Studios Park. Een grote promenade, een vijver en een Frozen gebied. Bekijk al het nieuws hier >>


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com