Bezoeker loopt op paradewagen tijdens Dream… And Shine BrighterSoms vragen mensen zich wel eens af waarom er zoveel cast members meelopen tijdens shows en parades in Disneyland Paris, maar de reden hiervan is regelmatig terug te vinden op sociale media waarbij er online filmpjes verschijnen van bezoekers die de regels overtreden zo onlangs ook tijdens de 30ste verjaardag show “Dream… And Shine Brighter”.

Op Youtube (ParisAndAllThatJazz) verschenen er beelden van een opvoering van Dream… And Shine Brighter op 12 februari 2023 waarbij een gast één van de twee kleinere paradewagens bestormt terwijl de dansers en Disney figuren lopen richting Central Plaza voor de show.

Een oplettende Cast Member greep direct in om de bezoeker van de paradewagen te verwijderen. Een gelijkaardige situatie deed zich onlangs ook voor in de Amerikaanse Disney Parken.

PixieDust.be

Dream… And Shine Brighter sinds kort terug te zien in Disneyland Paris:

Dream… And Shine Brighter keerde begin januari 2023 terug voor een 2de seizoen als onderdeel van de 30th Anniversary Grand Finale. Tijdens de show zijn Mickey en al zijn vrienden Minnie, Donald, Daisy, Goofy, Pluto, Chip, Dale en Clarice van de partij in hun Earidescent outfits. Samen met enkele bekende Disney figuren verschijnen er ook recentere Disney vrienden in de show zoals Nick Wilde, Judy Hopps, Joy van Inside Out en Miguel uit Coco.

PixieDust.be
Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com