Blijft Avengers Campus later open dan de rest van het Walt Disney Studios Park?


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Nog anderhalve maand en het lang verwachte Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park opent eindelijk zijn deuren voor het grote publiek. Momenteel is Disneyland Paris nog niet helemaal duidelijk hoe het de grote massa bezoekers, die speciaal voor deze nieuwe Marvel attracties gaan komen, zal verwerken. Eerst moet je als bezoeker of jaarpashouder al een parkreservatie hebben om het Walt Disney Studios Park binnen te kunnen, maar zal je ook nog een aparte reservatie nodig hebben om het Marvel gedeelte binnen te kunnen? Momenteel is het nog wachten op concrete info hierover.

Toch zien we nu ook al iets op de officiële website van Disneyland Paris staan. Bij de kalender met de openingsuren van de parken staat Avengers Campus nu met andere uren dan de normale parkuren. Dit zou er kunnen op wijzen dat Avengers Campus langer geopend zal zijn dan de rest van het Walt Disney Studios Park. Aangezien we verwachten dat je een aparte reservatie zal moeten maken om Avengers Campus te kunnen bezoeken, probeert Disneyland Paris waarschijnlijk om het nieuwe gedeelte zo lang mogelijk open te houden en zo veel mogelijk bezoekers de mogelijkheid te geven om de nieuwe Marvel attracties te kunnen beleven. Want sowieso zal niet iedereen Avengers Campus binnen te kunnen, daarvoor is de capaciteit van dit “kleine” land niet groot genoeg.

Op de officiële website gaat het momenteel nog niet om correcte info want de uren van Avengers Campus staan er al op vanaf morgen, dus gaat het waarschijnlijk nog om info die nog niet online hoort te staan of een systeem waaraan ze nog aan het werken zijn.

Avengers Campus


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com