Blik achter de schermen bij renovatie kasteel in Disneyland Paris

Het kasteel van Doornroosje ondergaat zijn eerste grote renovatie sinds 1992, waardoor dit iconische symbool van Disneyland Parijs sprankelender dan ooit wordt voor gasten om van te genieten.


Disneyland Paris heeft een lange geschiedenis van samenwerking met Franse en Europese vakmensen om al die prachtig gedetailleerde locaties in onze parken te creëren. En om dit grootschalige project uit te voeren met respect voor het vakmanschap en het detailniveau waar ons resort om bekend staat, doen de teams van Walt Disney Imagineering en Construction een beroep op Franse specialisten op het gebied van renovatie van historische monumenten. Negen bedrijven – allemaal Frans – zijn gemobiliseerd om het werk uit te voeren, waaronder timmerwerk, dakbedekking, schilderen en metaalbewerking.Disneyland Paris heeft een lange geschiedenis van samenwerking met Franse en Europese vakmensen om al die prachtig gedetailleerde locaties in onze parken te creëren

Een van die Franse bedrijven is Le Bras Frères, bekend om zijn ongelooflijke werk aan de grootste Franse monumenten en biedt nu zijn unieke knowhow voor de renovatie van het raamwerk en het dak van het kasteel in Disneyland Paris. Kijk eens naar het ongelooflijke werk dat ze nu doen!CEO van Disneyland Paris Natacha Rafalski bezoekt samen met de Disneyland Paris Ambassadeur Giona de werkplaats van het bedrijf Le Bras Frères.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com