Bob Iger bevestigt overname en investeringen Disneyland Paris

Bob Iger, CEO van The Walt Disney Company, bevestigde gisteren op de aandeelhoudersvergadering van het bedrijf dat het zoals verwacht de bedoeling is om Disneyland Paris volledig over te nemen.


Disney wil op die manier volledige controle krijgen over het Parijse resort. De overname zou gepaard gaan met grote investeringen in de nabije toekomst.


In aanloop naar deze grote verandering zijn er nu al opmerkelijke aanpassingen te zien. De jaarpassen kregen een eerlijkere prijs in plaats van de relatief goedkope jaarpassen van de voorbije jaren.


Disneyland Paris zal nu ook onder de koepel ‘Disney Parks’ vallen, net zoals Disneyland Resort (Californië) en Walt Disney World Resort (Florida). Dat is ook al te zien op de Disney Parks Blog: een officiële website van Disney Parks & Resorts waar Disneyland Paris vaak vergeten werd. Ons resort werd onlangs toegevoegd aan de afwisselende headerafbeeldingen op de site. Bij de lancering van de vernieuwde blog in februari 2016 werd Disneyland Paris nog verkeerdelijk Disney Paris Resort genoemd.


Het ziet er naar uit dat The Walt Disney Company binnenkort terug trots zal zijn op hun Europese resort in plaats van het te negeren.


PixieDust.be




Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com