Bob Iger gaat toekomst van reservatiesysteem bespreken met Josh D’Amaro


Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

(Bron: Blog Mickey)

Met de terugkeer van Bob Iger stellen veel Disney fans en medewerkers de vraag als er binnenkort aanpassingen zullen gebeuren aan het reservatiesysteem van de Disney Parken of als het volledig zal verdwijnen.

De terugkerende Disney CEO Bob Iger werd vanmiddag gevraagd naar de toekomst van het reserveringssysteem en liet weten dat hij geen ervaring heeft met het systeem maar wel al veel over heeft gelezen, zowel goede en slechte reacties. Iger zei dat hij met de voorzitter van Disney Parks, Josh D’Amaro, de toekomst van het parkreserveringssysteem zal bespreken.

Voorganger van Bob Iger verdedigde herhaaldelijk het reserveringssysteem:

Voormalig CEO Bob Chapek en Josh D’Amaro verdedigden herhaaldelijk het reserveringssysteem, hoewel veel gasten niet blij zijn met het systeem. Het was nooit echt duidelijk als het vooral Bob Chapek was die zijn eigen wil opdrong of als ook Josh D’Amaro fan is van het systeem. Als Bob Iger het eerst wilt bespreken met Josh D’Amaro en als blijkt dat het gehate reservatiesysteem toch blijft dan kunnen we alvast de schuld op Josh D’Amaro steken die tot nu altijd buiten schot bleef omdat Bob Chapek van alles de schuld kreeg.

In de Verenigde Staten zijn er al verschillende rechtszaken aangespannen over het reservatiesysteem tegen Disney. Aan de ingang van Disneyland Paris protesteerden tientallen Jaarpashouders vorige maand ook al tegen het reserveringssysteem.

In Disneyland Paris hoeven bezoekers die verblijven in één van de Disney Hotels of Disney Davy Crockett Ranch niet te reserveren, bezoekers met ongedateerde tickets en jaarpashouders moeten dit wel. In de Amerikaanse parken is dit anders, daar moet iedereen zijn parken reserveren ook als je in een Disney hotel verblijft.

Disneyland Paris

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com