Boek je Disneyland Paris verblijf voor de 30ste verjaardag


De 30e verjaardag van Disneyland Paris: laat de magie stralen! 

Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Vanaf 6 maart 2022 gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens onze spectaculaire en unieke 30e verjaardag. Disneyland Paris straalt magischer dan ooit!

PixieDust.be

Boek hier je verblijf !

Boek snel je arrangement in een Disney Hotel inclusief tickets voor de Disney Parken tijdens de 30ste verjaardag. De 30ste verjaardag begint al op 6 Maart 2022. Een parkreservatie is inbegrepen in je verblijf.

PixieDust.be

Een magische sfeer

Geniet van de magische sfeer en bewonder de feestelijke decoraties voor onze 30e verjaardag, zowel overdag als ’s avonds.

PixieDust.be

Glinsterende nieuwe outfits

Mickey, Minnie, Donald, Katrien en hun vrienden kunnen niet wachten om onze verjaardag met je te vieren in hun schitterende nieuwe outfits.

Ga naar het Kasteel van Doornroosje voor een kleurrijk feest met veel vrolijke Disney Figuren. Ze nodigen je uit om mee te dansen en te zingen om onze verjaardag te vieren.

PixieDust.be

Een vrolijke nieuwe show met de Disney Figuren

Kijk je ogen uit bij deze verbazingwekkende show die overdag te zien is en speciaal voor onze 30everjaardag is gemaakt. De feestelijke sfeer voert je mee!

PixieDust.be

Exclusieve souvenirs voor de 30everjaardag

Neem het feest mee naar huis met een van onze schitterende nieuwe en exclusieve 30e verjaardag souvenirs. Er is iets leuks voor iedereen!

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com