Buffalo Bill’s Wild West show verdwijnt

Vorige week zijn we allemaal op de hoogte gebracht over een groot investeringsplan voor Disneyland Paris, waarbij het Walt Disney Studios Park een flinke uitbreiding zal krijgen met 3 nieuwe themazone’s rond Marvel, Star Wars & Frozen.


Maar de investeringen zouden verder gaan dan enkel het Walt Disney Studios Park. Niet alleen zijn er geruchten dat er ook nog niets nieuws zou komen in het Disneyland Park, er is nu ook bevestigd dat Disney Village gaat veranderen.


In een artikel van Forbes zegt, Francis Borezée (Euro Disney’s vice president of resort and real estate development), dat het na de parken tijd is om Disney Village onder handen te nemen. Ze gaan eerst beginnen met een renovatie van het huidige Disney Village om daarna uit te breiden waar nu witte tenten staan naast Mc. Donalds richting Disney’s Newport Bay Club. Daarbij zou er ook een nieuw convention center gebouwd worden voor de evenementen die nu nog plaatsvinden in één van die tenten “de Disney Events Arena”. Bij deze renovatie lijkt het weinig waarschijnlijk dat de Buffalo Bill’s Wild West show zou blijven, een show dat al reeds 25 jaar iedere dag te zien is, zeg Francis Borezée. Hier wordt er bekeken om de show te vervangen door een show met een andere thema van één van de Disney merken.


Robert Earl, de eigenaar van de Planet Hollywood restaurants, die ook een vestiging in Disney Village heeft, laat weten dat Disney momenteel nog aan het bekijken is welk thema Disney Village zal krijgen.
Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com