Buzz Lightyear Laser Blast terug open vanaf februari 2021

Na een jaar van verbouwingen staat een van de meest populaire attracties op het punt om in februari 2021 zijn deuren te heropenen in Disneyland Park!Buzz Lightyear Laser Blast is een spannend avontuur in de ruimte dat ons terugvoert naar de epische strijd tussen Buzz Lightyear en de beruchte keizer Zurg van Disney • Pixar’s Toy Stoy 2, ingehuldigd in Discoveryland in april 2006. Deze onderneming was de grootste renovatie van het interieur en exterieur van de attractie sinds de opening.

De teams Maintenance, Construction en Imagineering van Disneyland Paris werkten samen aan de sets en Audio-Animatronics, maar ook aan het exterieur waar onder meer neonlichten werden vervangen door ledlinten op de gevel. Speciale effecten, schilderen en belichting werden ook volledig vernieuwd, en de dark ride-attractie zal nu werken met ultraviolet licht, bekend als “black light”.

“Het was nodig om de gebieden te identificeren die moesten worden hersteld als gevolg van de verandering van de blacklight-verlichting die in alle scènes plaatsvond”, zei ontwerper Anne-Cécile Houron. “Het is een kwestie van alle sets en personages opnieuw schilderen, zodat ze hun oorspronkelijke helderheid hebben en een heel opzichtig en nogal atypisch kleurresultaat hebben.”

Met interactiviteit als een van de belangrijkste kenmerken van de attractie, zijn ook ongeveer 40 accessoires en geanimeerde figuren herzien om de levendigheid van deze familieattractie te garanderen.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com