Café des Cascadeurs wordt The Super Diner

We wisten al een tijdje dat het oude Café des Cascadeurs ging behouden worden bij de vernieuwing van het Backlot gedeelte naar Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park. Het duurde wel een tijdje voor Disneyland Paris communiceerde over wat er met Café des Cascadeurs zou gebeuren en hoe het geïntegreerd ging worden.

Deze Amerikaanse diner heeft een rijke geschiedenis. Het restaurant werd in 1951 opgericht in Westfield, New Jersey. Waar het meer dan 40 jaar de lokale bevolking, 7 dagen op 7, ontving voor pannenkoeken, broodjes en hamburgers. Daarna verhuisde het restaurant naar Duitsland waar het vanaf 1995 als Amerikaanse diner werd uitgebaat. Begin de jaren 2000 werd het dan uiteindelijk verkocht aan Disneyland Paris, die het een nieuwe leven gaf in het Walt Disney Studios Park. Dit restaurant is dus met zijn geschiedenis het oudste restaurant in Disneyland Paris.

Na zijn eerste leven in Disneyland Paris als Café des Cascadeur gaat het restaurant nu verder als The Super Diner in Avengers Campus. Avengers Campus opent officieel op 20 juli 2022 in het Walt Disney Studios Park.

The Super Diner
Café des Cascadeurs die nu The Super Diner zal heten. Hier nog als de originele Excellent Diner in de USA.


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com