Café Mickey wordt één van de duurste restaurants in Disneyland Paris

Een tijdje geleden werden de Disney Figuren weggenomen uit het ooit zo populaire Café Mickey restaurant in Disney Village met als resultaat dat het bijna iedere avond leeg was. Nu dat Disneyland Paris blijkbaar zijn fout heeft ingezien, komen de Disney figuren binnenkort terug. Veel fans reageerden uitermate vrolijk op dit nieuws. Maar nu zijn ook de prijzen bekend en dat zal op minder positieve reacties kunnen rekenen.

Op 18 februari 2018 gaat Café Mickey terug open MET Disney figuren en zal de prijs maar liefst 65 euro zijn voor een volwassenen en 35 euro voor kinderen. Daarmee zal Café Mickey één van de duurste restaurants in Disneyland Paris worden en zal het in de categorie vallen van “Auberge de Cendrillion” en “Inventions” in het Disneyland Hotel die ook beiden menu’s aanbieden in de aanwezigheid van Disney figuren.

Het is een trend geworden dat dineren met Disney figuren uitermate duur geworden is in Disneyland Paris. Prijzen van de huidige restaurants met Disney figuren werden verhoogd en ook Plaza Gardens heeft vorig jaar een ontbijtbuffet geïntroduceerd met Disney figuren voor maar liefst 35 euro per persoon.

PixieDust.beTranslate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com