Canadese vrouw bezoekt Disneyland met 30 jaar oud ticket

Een Canadese vrouw bezoekt Disneyland, California met een ticket dat ze 30 jaar geleden heeft gewonnen. Een gratis ticket voor het park was één van de hoofdprijzen dat je kon winnen in 1985, toen Disneyland California zijn 30ste verjaardag vierde. Aangezien ze niet dichtbij California woont, waren er afgelopen jaren weinig kansen om Disneyland te bezoeken. Maar vandaag was het die dag en kon ze met haar gewonnen ticket uit 1985 Disneyland binnen.

De vrouw, was een meisje van 14 jaar toen ze Disneyland bezocht in 1985, en was de gelukkige winnaar van een gratis ticket zonder vervaldatum. De waarde van dit ticket was toen $16,50 (15 euro), tegenwoordig is dit gestegen naar $145 tot $199 (130 euro tot 179 euro).

Haar gouden ticket was één van de vele prijzen dat je kon winnen tijdens de 30ste verjaardag van Disneyland. Iedere 30ste bezoeker van het park kreeg toen een prijs.

De vrouw bezoekt Disneyland met haar dochters, die net als hun moeder, opnieuw kunnen genieten van de Main Street Electrical parade op het eind van de dag net zoals zoveel jaren terug.

PixieDust.be

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com