Captain Marvel-ster Brie Larson verrast personeel van Avengers Campus Paris


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Afgelopen weekend, toen de Avengers Campus Parijs zich klaarmaakte voor het exclusieve première-evenement, stond een deel van het personeel voor een verrassing van epische proporties!

Tijdens een uniek Disney Cast Life-moment werden geselecteerde Avengers Campus-medewerkers uitgenodigd om deel te nemen aan een Marvel Quiz-video. Ze wisten niet dat dit slechts het topje van de ijsberg was!

Vertegenwoordiging van de teams van Spiderman W.E.B. Adventure, Avengers Assemble: Flight Force en Mission Equipment, het personeel daagde hun Marvel-cultuur uit in een reeks trivia georganiseerd door de Disneyland Paris Ambassadors.

Brie Larson feliciteert Cast Members

Maar het filmen nam een ​​epische wending toen ze de vraag moesten beantwoorden: “Welke Academy Award winnares actrice speelt de rol van Carol Danvers in Captain Marvel?”. De bevestiging van het juiste antwoord kwam rechtstreeks van Brie Larson zelf! Tot verbazing en emoties van de teams stond de actrice erop om het Avengers Campus-personeel te komen feliciteren met deze spannende opening.

Brie Larson nodigde de teams uit om een ​​heroïsche pose aan te nemen voor de attractie Avengers Assemble: Flight Force, waarin ze haar Captain Marvel-rol opnieuw vertolkte.

Brie Larson
PixieDust.be
PixieDust.be


PixieDust.be

Beleef deze zomer zelf een Marvelous avontuur in Disneyland Paris !

Ga op bezoek in Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park en maak je vakantie compleet met een verblijf in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel of in één van de andere Disney Hotels van Disneyland Paris.🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com