Cast Members bereiden zich voor op de opening van Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel

Op 21 juni, na vele maanden van transformatie te hebben ondergaan, opent Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel zijn deuren, met meer dan 500 medewerkers! Ze vertegenwoordigen meer dan 60 beroepen en spelen een grote rol tijdens het onvergetelijk verblijf van de gasten. Met nog maar een paar weken te gaan voor de opening, hebben de Cast Members een innovatief, meeslepend en interactief trainingsprogramma gevolgd dat exclusief is ontworpen door onze trainingsteams.In dit unieke hotel – geïnspireerd op een moderne kunstgalerie in New York waar meer dan 350 werken van Marvel-kunst te zien zullen zijn voor gasten – hebben deze teams een unieke dag ontwikkeld in het trainingsprogramma voor elk Cast Member, genaamd ” Een dag in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. ” Deze leuke en interactieve training is gebaseerd op het principe van een “escape game” en beantwoordt aan verschillende educatieve doelstellingen: het concept van het hotel begrijpen en weten hoe ze het moeten uitleggen, weten hoe gasten te oriënteren, de Marvel helden kennen en de belangrijkste kunstwerken kennen.

Eenmaal voltooid krijgen Cast Members een rondleiding door het hotel en ontdekken ze de Marvel-kunstwerken die ze tijdens de training hebben gezien. Ze gaan ook dieper in op bepaalde gebieden, zoals Marvel Design Studio en Super Hero Station.

De kwaliteit van de dienstverlening in dit viersterrenhotel wordt weerspiegeld in een eersteklas trainingservaring die Cast Members worden aangeboden. Gaëlle Marzin, Training and Development Manager, legt uit: “Het is een geïndividualiseerde ervaring die voldoet aan de behoeften van elk Cast Member.” In totaal zullen er tussen nu en de opening van het hotel meer dan 10.000 uur training gegeven worden.

PixieDust.be


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com