Disney’s Hotel Cheyenne krijgt make-over

Nu de renovaties in Newport Bay Club op zijn eind lopen beginnen de renovatiewerken bij Disney’s Hotel Cheyenne. 215 kamers zijn al volledig vernieuwd en zijn klaar om gasten te ontvangen, en de rest zal in vijf extra fasen worden uitgevoerd tussen nu en het einde van 2017.


cheyenne6-1024x644“We wilden het ontwerp & inrichting van de kamers en gemeenschappelijke ruimtes opnieuw bekijken, om ze bij te werken en hen meer gezellig te maken – net zoals we hebben gedaan in het Hotel Santa Fe, Sequoia Lodge en Newport Bay Club Hotel,”


Bijvoorbeeld, het decor is nu uitgerust met Toy Story karakters in muurschilderingen, fotolijstjes, en lampen. Dit nieuwe thema is ook aanwezig in kleinere, subtielere manieren – het handelsmerk van Disneyland® Paris en Disney Imagineering. “De gordijnen zijn geïnspireerd door Woody’s en Jessie’s kledij en het kenteken van de sheriff is in het behang te zien. De traditionele Wild West sfeer blijft behouden, met houtwerk aan de muren en in de badkamer, alsmede het gebruik van zweep of kunstleer tussen decoraties. klassieke charme van het hotel is nergens naartoe!


cheyenne8-1024x683Meer comfort voor gasten


Fans van dit geliefde hotel gaan de cowboylaars-vormige lamp herkennen op het bureau, maar de rest is vernieuwd! De stapelbedden zijn verwijderd uit de kamers, omdat ze onpraktisch waren voor bepaalde gasten en voor onze housekeeping teams. In plaats daarvan worden onderschuifbed bedden geïnstalleerd, zodat vier personen comfortabel kunnen verblijven in elke kamer. Deze innovatie is ook voor meer plaats in de kamer. Het meubilair is herschikt, met een grote bank in plaats van een stoel, en een grote flatscreen-tv om de vorige modellen te vervangen.


De ruimte zal ook worden verbeterd als het tapijt wordt vervangen door hardere vloeren en nieuwe armaturen zal wat helderder licht werpen rond de kamers. Dit verschil is vooral merkbaar in de gangen, die breder en aantrekkelijker lijken. De deursloten vervangen door RFID sloten zoals in Newport Bay Club.


cheyenne5-1024x681Streven naar de toekomst


Uit bijna 1.000 hotelkamers in Disney’s Hotel Cheyenne, zijn er meer dan 200 al klaar. Om de impact minimaal te houden, worden de werken gedaan gebouw per gebouw. Voor de bouwteams onder leiding van Abdel Saidi en Frédéric Marchand, die toezicht houden op de verschillende fasen van het project, samen met Sylvie Massara, is het doel alle kamers afgewerkt te hebben voor eind 2017. De herinrichting van de restaurants wordt later afgerond in 2018. De lobby en de buitengevels van het hotel gaan bovendien ook worden vernieuwd.3 thoughts on “Disney’s Hotel Cheyenne krijgt make-over

  1. Ik vind het jammer dat er blijkbaar geen tapijt meer zal zijn, ik vind dat leuker om op te lopen en gezelliger.

  2. Prachtig gedaan , hopenlijk wordt de prijs van een arrabgement niet veel duurder?

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com