Christmas selfie spots binnenkort in Disneyland Paris

 


(NL) – “Selfiespots” zullen worden overgenomen door wintermagie als geliefde Disney-vrienden uitgedost in hun vrolijkste kerstoutfits, waaronder Donald Duck en Daisy Duck, Minnie Mouse, Goofy en zelfs Stitch met zijn schattige pomponmuts zullen gasten verrassen.

Bij Meet Mickey Mouse ontdekken gasten een magische omgeving die volledig opnieuw is ingericht in seizoenskleuren, waar ze magische selfies kunnen maken met Mickey Mouse gekleed in zijn mooiste feestkleding.
Bij Videopolis, in Discoveryland, hebben gasten ook het voorrecht om de feestelijke werkplaats van de Kerstman te bezoeken en een kostbare foto te maken. Elke dag tot en met 25 december kunnen gasten ronddwalen in dit winterse wonderland vol met de magie van Kerstmis en een selfie maken met de kerstman voordat hij in zijn slee vertrekt voor zijn cadeau-rondreis door de wereld.

In Walt Disney Studios Park opent het Animagique-theater zijn deuren voor gasten voor een magische selfie met Mickey Mouse en andere sterren uit de show Mickey and the Magician. Belle, Assepoester en haar Fairy Godmother behoren tot de leerlingen die naast de bekwame tovenaar kunnen verschijnen.

Er zullen veel verrassingen beschikbaar zijn voor gasten om gedenkwaardige momenten met vrienden en familie te maken, aangezien geliefde Disney-figuren en Disney-prinsessen verrassingsverschijningen zullen maken die hen zullen vullen met kerstsfeer.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com