Constructie update Frozen area Walt Disney Studios Park


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Dankzij nieuwe luchtfoto’s via Dlpworks op instagram krijgen we een nieuwe update van de huidige stand van zaken van het nieuwe Frozen gedeelte die momenteel in aanbouw is in het Walt Disney Studios Park. Frozen is één van de 3 nieuwe themagebieden die aangekondigd werden voor het Walt Disney Studios Park. Het eerste nieuwe gedeelte met Marvel als thema gaat deze zomer op 20 juli 2022 open voor de gasten.

Het volgende project is een groot meer in het midden van het park samen met een groot nieuw restaurant, rond dat meer zal je dan ook het nieuwe Frozen gebied kunnen vinden. Nu het Marvel gedeelte Avengers Campus zo goed als klaar is zijn ze volop bezig met de bouw van Frozen. Er is nog niet zoveel verticale constructie te zien, maar er is toch al duidelijk een voetafdruk van het gebied te zien. Ze zijn nu al ver gevorderd met het uitgraven van een waterbassin backstage en een toegangsrivier richting dat nieuwe meer. Op het uitgraven van het meer zelf is het nog wachten.

Deze zomer naar Disneyland Paris om de eerste nieuwe uitbreiding Avengers Campus te ontdekken? Bekijk dan snel de prijzen en beschikbaarheid >

Frozen area
Frozen area

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com