Coronacijfers in Frankrijk zakken peilsnel

Het kan niet anders of de versnelde vaccinaties in Frankrijk hebben eindelijk zijn effect. Dat is toch de conclusie dat je kan nemen bij het bekijken van de meest recente coronacijfers in Frankrijk. Het gemiddelde zit nu op ongeveer 17.000 per dag terwijl ze een maand geleden nog aan 40.000 zaten.

In Frankrijk zijn het niet alleen mensen van een hogere leeftijd die al gevaccineerd worden, maar er zitten ook al veel jongen mensen tussen die iets meer tot de actieve bevolking horen. In Disneyland Paris bijvoorbeeld waar het Convention Center van Disney’s Newport Bay Club omgevormd werd tot een vaccinatiecenter voor de regio konden al veel jongere Cast Members van Disneyland Paris zich laten vaccineren.Op manier kan het dus een stuk sneller zakken aangezien dit meestal de mensen zijn die het meeste sociale contacten hebben privΓ© of in de werksfeer.

Het gemiddeld dat Frankrijk vandaag heeft van 17.000 besmettingen per dag is vergelijkbaar met halfweg oktober toen Disneyland Paris nog tijdelijk open was.πŸ‡ͺπŸ‡Ί Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

πŸ‡«πŸ‡· Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

πŸ‡¬πŸ‡§ Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com