Huidige Disney Ambassador teams blijven 1 jaar langer

 


 

PixieDust.be


?? De Wereldwijde Disney Ambassadeur-teams fungeren als de officiële vertegenwoordigers van Cast Members over de hele wereld. Ze delen onze verhalen, geven terug aan onze gemeenschappen en breiden de magie uit tot buiten de grenzen van de parken en resorts. Ze illustreren wat het betekent om deel uit te maken van de Disney-familie, en in tijden als deze helpen hun positiviteit en optimisme om geesten op te heffen en de Disney-magie levend te houden voor cast en gasten.Gezien de voortdurende onzekerheid van de COVID-19-pandemie en de impact ervan op het bedrijf, heeft Disney besloten de termijn van de huidige Ambassadeur-teams met één jaar te verlengen, zodat ze tijd hebben om een ​​robuust rekruteringsproces te garanderen voor de volgende Ambassadeurs, die zullen beginnen op 1 januari 2022. Disney kan niet trotser zijn op hoe de huidige Ambassadeurs-teams de geest van Disney blijven vertegenwoordigen in het midden van uitdagende tijden voor ons allemaal.

Nadat Joana Afonso Santiago sinds 1 januari 2019 als Disneyland Paris Ambassador heeft gediend, zal ze nieuwe avonturen beleven in haar persoonlijke leven en carrière. Disneyland Paris is trots op haar bijdrage aan de rol en hoe ze samenwerkte met Giona om Disneyland Paris en zijn talenten te vertegenwoordigen. We danken haar voor haar inzet en inzet om het Ambassador-programma te leiden en wensen haar het beste voor haar nieuwe avonturen. Ze zal altijd deel uitmaken van de Disney Ambassadeurs-familie.

Ten slotte is Disneyland Paris verheugd dat Giona tijdens de verlenging van het wereldwijde programma tot 1 januari 2022 als Disneyland Paris Ambassador blijft dienen en de geest van Disney blijft vertegenwoordigen.Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com