D23 Expo 2017 geruchten: Disneyland Paris

Nog enkele weken en het is opnieuw tijd voor een D23 Expo in Anaheim, California. Het event waar alle Disney fans naar uitkijken, want ook als je er zelf niet bij kan zijn is deze beurs de perfecte gelegenheid voor Disney om zijn toekomstplannen voor te stellen.


Volgens de Amerikaanse site wdwnt.com is ook Disneyland Paris dit jaar in de running om in de prijzen te vallen als het om uitbreidingen gaat en zeker nu The Walt Disney Company het Europese Resort opnieuw volledig in handen heeft.


De eerste aandacht zou vooral gegeven worden aan het Walt Disney Studios Park, die zonder twijfel het slechtste Disney park te wereld is.


Tower of Terror veranderen naar Gardians of the Galaxy & Marvel Land


Hier zijn de meningen verdeelt, sommige denken van niet en andere dan weer van wel. Als bedrijf zou ik dit een logische keuze vinden. Disney heeft al eerder laten weten het thema van “The Twilight Zone” kwijt te willen aangezien ze daarvoor moeten betalen aan CBS die deze naam bezit, daarbij hebben wij, in Parijs, exact dezelfde Tower of Terror als in Disneyland California waar deze transformatie al heeft plaatsgevonden, die trouwens ook voor veel controverse zorgde onder de fans, en achteraf zeer succesvol blijkt te zijn.


Deze make-over in Californië werd redelijk snel doorgevoerd, dus dit zou perfect zijn voor Disneyland Paris. Want grote nieuwigheden kosten tijd om te bouwen en vernieuwde Tower of Terror zou deze periode wat kunnen opvullen. Er werd eerder ook al door Disneyland Paris bevestigd dat ze helemaal voor “Marvel” willen gaan in het Studios Park. De kleine Hollywood Boulevard dat we in het park hebben is ook makkelijk te verwijderen aangezien het niet uit echte gebouwen bestaat maar eerder uit platte goedkope decorstukken.


Daarna zou er volgens wdwnt.com een Marvel Land gebouwd worden in het Walt Disney Studios Park tegelijkertijd met een Marvel Land in Disneyland California & Hong Kong Disneyland.


PixieDust.be
Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com