Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

De 7 mooiste interieurs in Disneyland Paris

Jullie kennen allemaal het gevoel van in Disneyland Paris te zijn en snel naar attracties te lopen en door de drukte heen ook nog snel een hapje te eten in overvolle restaurants of als er ’s avonds nog wat tijd overblijft ook nog snel een souvenir te kopen en dat terwijl je je soms moet wringen tussen de vele andere bezoekers. Maar hoeveel gasten in Disneyland Paris staan er ook soms eens stil om gewoon even naar de omgeving of het interieur te kijken waar ze in staan of zitten.

Veel gewone gasten die niet echt grote Disney fans zijn lopen waarschijnlijk altijd voorbij de mooiste restaurants en winkeltjes waarvan ze niet eens beseffen hoe mooi en gedetailleerd ze wel zijn.

Dit is onze Top 7 van mooiste interieurs in Disneyland Paris.


PixieDust.be

Bistrot Chez Rémy | Walt Disney Studios Park

Trek er een gigantische champagnekurk bij en ga zitten aan je jampotdeksel in deze uitvergrote eetgelegenheid. Hier zorgen de levensgrote cocktailparaplu’s, kookboeken en het bestek ervoor dat je alles vanuit het oogpunt van een rat ziet

Disneyland Paris

Silver Spur Steakhouse in Frontierland | Disneyland Park

Laat je sporen rusten en neem plaats tussen de vriendelijke mensen van Thunder Mesa in dit elegante restaurant waar heerlijke stukken vlees voor je ogen worden gegrild op houtskool door onze deskundige chef-koks.

PixieDust.be

Manhattan Restaurant | Disney Hotel New York – The Art of Marvel

Heerlijke gerechten, bereid met de meest verse producten en geserveerd onder de kroonluchter van Asgard, voor het plezier van alle fijnproevers.

PixieDust.be

The Lucky Nugget Saloon | Disneyland Park

Geniet van een snelle hap en maak een keuze uit onze Tex-Mex menu’s terwijl je geniet van het extravagante decor van deze saloon uit het goudtijdperk.

PixieDust.be

Walt’s | Disneyland Park

Walt’s – An American Restaurant is een speciaal Eerbetoon ann Walt Disney. Hier kun je heerlijk dineren in verschillende themazalen.

PixieDust.be

Dapper Dan’s Hair Cuts | Disneyland Park

Deze ouderwetse kapperszaak heeft alles in huis om je haar te knippen of je baard te scheren met alle charme van weleer.

PixieDust.be

La Chaumière des Sept Nains | Disneyland Park

Een decor geïnspireerd door Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, compleet met een bos, oude stenen muren, ridders en heksen.

PixieDust.be


Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com