‘De Magie Van Samen Zijn’

Als onderdeel van de feestelijke campagne ‘De Magie Van Samen Zijn’, lanceert Disney een hartverwarmende kerstreclame ter ondersteuning van Make-A-Wish® 

De kerstcampagne van de Disney Consumer Products, Games and Publishing-divisie is ter ere van de 40-jarige samenwerking van Disney met Make-A-Wish®.

  •  De ontroerende kortfilm vertelt het verhaal van een grootmoeder en haar kleindochter en viert de feestelijke familietradities en gezamelijke ervaringen die generaties verbinden.
  • De vintage-geïnspireerde Mickey Mouse-knuffel uit de spot is verkrijgbaar bij ShopDisney. Een deel van de opbrengst van de verkoop gaat naar Make-A-Wish® *.
  • De Britse zangeres Griff brengt het originele ‘Love Is A Compass’- nummer uit dat te horen is in de kortfilm als een liefdadigheidssingle, elke download ondersteunt Make-A-Wish® **.
  • Families worden aangemoedigd om hun eigen feestelijke herinneringen te delen via Instagram, Facebook of Twitter met #LoveFromDisney, waarbij Disney een donatie schenkt aan Make-A-Wish® voor elk gedeeld bericht ***.
  • Kijkers kunnen Disney geïnspireerde ‘Easter Eggs’ vinden die in de spot te zien zijn.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com