De terugkeer van de Disney Dreams®! en een update voor Disney D-Light


Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Op deze jubileumdag maakt Disney Dreams®! nachtshow zijn langverwachte comeback! Gemaakt in 2012 en geprezen door Disneyland Parijs-gasten gedurende vijf jaar, keert de show terug als onderdeel van de Grand Finale van het 30-jarig jubileum. Door een breed scala aan speciale effecten te combineren (videoprojecties, lasers, fonteinen, pyrotechniek), brengt de show elke avond enkele iconische verhalen tot leven op Kasteel van Doornroosje.


Deze editie van 2023 is nog spectaculairder, met name dankzij de innovatieve LED-technologie die is geïnstalleerd op de torentjes van het Kasteel van Doornroosje, die tot leven komen op het ritme van de show, naast de recente technische upgrades die de algehele visuele impact van de show hebben verbeterd.


Disney 
D-lightDisney D-Light nieuwe editie

En er is nog een nieuwe verrassing voor alle gasten: de bekroonde Disney D-Light-show, gespeeld als pre-show op Disney Dreams®!, onthult nieuwe drone-choreografieën! Deze geüpdatete pre-show, exclusief gemaakt voor de 30th Anniversary Grand Finale, wordt tot 30 september 2023 elke avond gespeeld.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com