Desperate Housewives actrice Eva Longoria bezocht onlangs Disneyland Paris


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Om de lancering van het Disney Halloween Festival te vieren, dat tot 6 november zal plaatsvinden, profiteerde Desperate Housewives actrice Eva Longoria (Gabrielle Solis) van een familieverblijf in Frankrijk om te komen genieten van Disneyland Paris.

In een waanzinnig leuke sfeer waagde de actrice zich in de steegjes van het Disneyland Park om de Disney Villains te ontmoeten. Daarna poseerde ze met haar zoon en Maleficent voordat ze keken naar “Mickey’s Halloween Celebration” die dit jaar terugkeerde.

Eva Longoria genoot van een moment aan de voet van het kasteel van Doornroosje en in attracties zoals Blanche-Neige et les Sept Nains. Een fa-boo-lous dag die ze op Instagram met haar 9 miljoen fans wilde delen.

Desperate Housewives

Niet de eerste Desperate Housewives actrice die Disneyland Paris bezocht:

Het is niet de eerste keer dat Disneyland Paris een actrice uit Desperate Housewives over de vloer kreeg want 5 jaar geleden bezocht Teri Hatcher (Susan Mayer) het Franse Disney Resort bij de start van de 25ste verjaardag.

Desperate Housewives
PixieDust.be

🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com