Details over Magic Over Lake Disney: Frozen editie

De eerste editie van Magic over Lake Disney, geïnspireerd op Frozen en Frozen 2, vindt plaats op 24, 27 en 29 januari op Lake Disney in Disney Village.

De 12 minuten durende show werd volledig ontworpen in Disneyland Parijs. En het verantwoordelijke team is zeker gewend aan deze grootschalige producties! Denis Lemonne, technisch ontwerper, heeft meer dan tien jaar aan het jaarlijkse Lake Disney Bonfire gewerkt en heeft het concept in de loop der jaren zelfs opnieuw uitgevonden. Joël Wood, Show Director, heeft een lange ervaring met shows in Parijs, en hij kent de wereld van Frozen goed: hij was een acteur-zanger in de Frozen Sing-Along in Chaparral Theatre! Sindsdien heeft hij talloze evenementen ontworpen voor Disneyland Paris Event Group, een team dat al meer dan vijftien jaar veel visuele ervaringen in Disneyland Parijs heeft aangepast en ontwikkeld, zoals videomapping.


PixieDust.be


Samen met Philippe Oliveros, die verantwoordelijk is voor de technische haalbaarheid, creëerden ze Magic on Disney Lake: Frozen-editie, een adembenemende lichtshow, vol grootschalig vuurwerk op Lake Disney, dat 1 km lang is. Deze gratis show is een aanvulling op de festiviteiten van de Frozen Celebration, een nieuw seizoen dat plaatsvindt in Disneyland Parijs van 11 januari tot 3 mei 2020.


PixieDust.be


Na een korte video-introductie door Olaf zullen gasten rond Lake Disney drie avonden bijwonen van een muzikale medley van de beste nummers van Frozen and Frozen 2, gearrangeerd en opnieuw opgenomen in Londen voor de gelegenheid. Lichten, fonteinen, lasers, vlammen en pyrotechnische effecten zullen bezoekers onderdompelen in de kleuren en de geest van Frozen, in het bijzonder herinnerend aan de “vier natuurlijke elementen” van het vervolg, terwijl twee 12-meter brede schermen afbeeldingen van de animatiefilm zullen uitzenden, om het vertellen van het verhaal te ondersteunen en begeleiden.

Het duurde bijna drie maanden om de show te ontwerpen, en de studies van het opzetten op het meer begonnen zodra Mickey’s Magical Fireworks en Bonfire eindigden in 2019. Omdat alle programmering van de effecten werd gedaan via de computer, zal de technische installatie op het meer slechts drie dagen duren. Een discrete en snelle setup inderdaad, maar ons is een grote show beloofd, met zeer dynamische, epische sequenties en meer ontroerende momenten die voldoende ruimte laten voor emotie.


PixieDust.be

De show begint op 24 januari en we kunnen niet wachten! Het gerucht gaat dat er nog meer edities van Magic of Lake Disney gaan komen met telkens andere thema’s.


Magic over Lake Disney: Frozen edition in numbers

2 floating LED screens of 12m x 6m

54 Automatic moving lights

3 color lasers

6 water fountains 8m high, capable of launching fireballs

1 seven-way multijet fountain

8 Flame generators

100 kg of powder for pyrotechnic effects by Show

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com