Details Halloween seizoen 2017 in Disneyland Paris

Terwijl het Halloween seizoen in Walt Disney World gaat beginnen en alle Halloween details van de andere Disney Parken wereldwijd reeds bekend waren, was het nog wachten op de laatste van de klas Disneyland Paris. Maar eindelijk werden er meer details vrijgegeven van wat er wel en niet te zien zal zijn tijdens het komende Halloween Seizoen in het Disneyland Park tijdens de maand Oktober.


Zoals reeds te lezen hier op de website is er dit jaar geen Halloween Parade zoals voorgaande jaren door de extra entertainment voor de 25ste verjaardag van Disneyland Paris die ook tijdens het Halloween seizoen blijft spelen.


Maar wat krijgen we dan wel? Was dé vraag !:


  • De Disney Villains hebben geen show meer op Castle Stage, die gebruikt wordt voor de huidige 2 shows, maar de Villains krijgen wel een “happening” in Main Street USA: “Tricycle Gang” happening, een kleine parade met de Villains en Mickey & Friends.
  • Goofy’s Skeleton Street Party in Frontierland met Jose & Panchito uit “The Three Caballeros”
  • De meet’n’greet met Mickey & Minnie in Frontierland komt terug
  • Queen of Hearts en The Witch gaan de bezoekers begroeten achter het kasteel samen met Malafide bij haar braamstruik op de Castle Courtyard.
  • Andere Villains zijn verspreid over de parken zoals Hook en Jafar in Adventureland. Cruella maakt haar opwachting in het Walt Disney Studios Park.
  • Daisy en haar kostuum atelier komt terug, maar deze keer in Frontierland en niet in Main Street USA, waar Donald Duck deze plaats heeft ingenomen.

 


http://pixiedust.be/agenda/seizoenen-evenementen/disneys-halloween-festival/One thought on “Details Halloween seizoen 2017 in Disneyland Paris

  1. nice article and page! It feels great beeing updated on twitter because of your site. Do you know if theres a cheshire cat meet & greet? This has been SO popular last year, they cant cancel that

Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com