Programma Disney+ Day op 8 september in Disneyland Paris!

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.
PixieDust.be

Disney+ Day: Abonnees op Disney+ kunnen het park vroeger binnen

Om de uitzonderlijke dag te beginnen, kunnen Disney+ abonnees en hun gezelschap Disneyland Park voor het eerst betreden vanaf 9.00 uur, d.w.z. 30 minuten voor de reguliere openingstijd van het Park*. Vanaf 9.10 uur zal een groep dansers uitgedost in de kleuren van Disney+ Day de gasten op Town Square welkom heten, om het begin van die dag in een ongelooflijk feestelijke sfeer te vieren.

*Gasten moeten hun ingelogde startscherm op de Disney+ app via hun telefoon weergeven om eerder binnen te komen. Zorg ervoor dat je voor aankomst de Disney+ app downloadt en inlogt.

Disney+ Day in Videopolis

Bij Videopolis krijgen onze gasten de kans om foto’s te maken in een uniek Disney+ fotolocatie. Café Hyperion serveert ook een traktatie die voor de gelegenheid is ontwikkeld** – een blauwe donut gevuld met chocolade met hazelnootsmaak – waarvan de gasten kunnen genieten terwijl ze de nieuwste Disney+ trailers bekijken die speciaal op Videopolis-schermen zullen worden vertoond dag. Zeldzame personages kunnen ook op het podium verschijnen, wat op bepaalde momenten van de dag een unieke Selfie Spot zal worden. Bij Videopolis moet je zeker zijn!

**Voor de aankoop van een menu 5: “30th Anniversary Menu” en onder voorbehoud van beschikbaarheid, algemene voorwaarden

Het feest gaat ’s middags door, want dansers zullen Disney+ Day vieren tijdens de Dazzling Disney+ Procession, die voorafgaand aan Disney Stars on Parade zal plaatsvinden! In beide parken kunnen gasten persoonlijk en virtueel foto’s maken met veel Disney-personages dankzij de nieuwe Magic Shots van Disney PhotoPass. Zo kunnen ze herinneringen aan hun bezoek bewaren.

Disney+ Day kleurt het Disneyland Park blauw met Disney Streams… Blue!

En om die dag op een onvergetelijke manier af te sluiten, wordt er voor de gasten een betoverend moment aangeboden: Disney Streams… Blue! Central Plaza wordt verlicht in de kleuren van Disney+ Day vlak voor onze nachtelijke spectaculaire Disney Illuminations, waardoor de gasten naar een “hele blauwe wereld” worden vervoerd voor een onvergetelijke avond!

Beyond the Parks, het feest gaat verder op Disney+, zoals de langverwachte films en shows “Pinocchio”, “Cars on the Road”, “The New Mutants”, “Wedding Season”, “Mike”, “Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return’, ‘Tierra Incógnita’ en ‘Welcome to the Club’, samen met een nieuwe korte film van Simpsons, behoren tot de nieuwe releases die vanaf 8 september beschikbaar zullen zijn voor abonnees.


(VIDEO) Dit was Disney+ Day vorig jaar in het Walt Disney Studios Park >


Disney+ Day

BADGE DISTRIBUTIE

8:30 – 14:30

Disneyland® Railroad Main Street U.S.A.® Station

Disney+ Dag begint nu! Maak je klaar om je bezoek aan Disneyland® Park te ‘plusen’ met dit speciale cadeau.

VIDEOPOLIS THEATER TAKEOVER

11:00 – 20:30

*Speciale verrassing van 11:15 tot 14:15 Videopolis®

Ga naar Videopolis Theater in Discoveryland en je kunt als een filmster schitteren in een Disney+ fotobooth, de nieuwste Disney+ trailers op de grote schermen bekijken en jezelf trakteren op een heerlijke blauwe Disney+ donut in Café Hyperion.

DAZZLING DISNEY+ PROCESSION

17:00

Voor Disney Stars on Parade

Kijk verwonderd toe hoe een Disney+ dreamteam een uitbarsting van blauw naar Main Street, U.S.A.®, brengt vóór Disney Stars on Parade.

A FA-BLUE-LOUS WELCOME!

9:10 / 9:25 / 9:40 / 9:55 /

10:10 / 10:25 / 11:20 / 11:35 /

11:50 / 12:00 / 12:45 / 13:00

Town Square

Vier Disney+ Day door met onze dansers mee te doen voor een uniek welkom in Disneyland® Park.

MAGIC SHOTS WITH DISNEY PHOTOPASS

Zie de Magic Shots verder

Om je te helpen Disney+ Day echt magisch te maken, geven we je de kracht om unieke Disneyland® Parijs-souvenirs te maken – nieuwe Magic Shots
door Disney PhotoPass.

DISNEY STREAMS… BLUE!

20:45

Central Plaza

Een droom die eindigt op een droom Disney+ Day. Kijk naar de sterren voor deze nachtelijke finale die het kasteel van Doornroosje verlicht, je raadt het al, blauw!

MAGIC SHOTS BY DISNEY PHOTOPASS

DISNEYLAND® PARK

Dit is je kans om een beetje fantasie – en een Disney PhotoPass-fotograaf – te gebruiken om te communiceren met geliefde geanimeerde Disney-personages. Of voeg inhoud met Disney+-thema toe
toe aan uw Disney PhotoPassTM-foto’s en transformeert ze in herinneringen die nog magischer zijn! Om ervoor te zorgen dat je deze nieuwe fotomomenten niet mist, zoek je naar onze fotografen in de Disney® Parken.

Olaf – 9:30-15:00 nabij Frontierland®

Raya-12:00-18:30 nabij Adventureland®

Grogu – 11:00-14:00 / 15:15-17:15 nabij Discoveryland

Baymax – 11:00-17:00 nabij Discoveryland

MAGIC SHOTS BY DISNEY PHOTOPASS

WALT DISNEY STUDIOS® PARK

Dit is je kans om een beetje fantasie te gebruiken – en een
Disney PhotoPass-fotograaf – om te communiceren met geliefde geanimeerde Disney-personages. Of voeg content met Disney+-thema toe aan je Disney PhotoPass-foto’s en transformeer ze in herinneringen die nog magischer zijn! Om ervoor te zorgen dat u deze nieuwe fotomomenten niet mist, zoekt u naar
onze fotografen in de Disney® Parken.

Mei-Mei – 10:45-16:45 nabij Toon Studio®

Cars on the Road – 12:00-18:30 nabij Worlds of Pixar

Captain America’s Shield – 10:45-13:45 / 15:00-17:00 nabij Hero Training Center

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com