Disney Express bagage service

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.
PixieDust.be

De Disney Express bagageservice vind je direct bij aankomst op het station Marne-la-Vallée/Chessy :

  • Je hoeft niet eerst naar je hotel; je bespaart tijd
  • Je hebt geen en zware bagage om aan te denken
  • Je kunt meteen genieten in de Parken

Naast de bagageservice in de Disney hotels, is er nog een extra service beschikbaar voor gasten die met de trein naar Disneyland Paris komen. De Disney Express is een bagageservice in het treinstation waar je je koffers kunt achterlaten en direct de parken in kunt. Terwijl je al in de parken aan het genieten bent van je eerste attractie brengen de Cast Members je bagage naar je hotel.

Deze dienst moet je vooraf bij je verblijf reserveren. Als je aankomt in het station ga je naar de Disney Express balie op de bovenste etage van het treinstation, hier geef je je bagage af en krijg je ook onmiddellijk je tickets voor de parken. Daarna brengen ze je koffers naar je kamer in je gekozen Disney (partner) Hotel. Daardoor moet je dus niet eerst naar je Hotel met je bagage om in te checken en vervolgens terug te keren om de parken binnen te gaan. Aan het einde van je verblijf gaan je koffers ook terug naar de Disney Express balie waar je dan kan ophalen om met de trein opnieuw naar huis te vertrekken.

Deze service is open van 08:00 tot 21:00 uur en is niet beschikbaar voor Disney’s Davy Crockett Ranch & Villages Nature Paris

Disney Express boek je snel en eenvoudig op de internetsite, callcenter op 050 930823 (Lokaal Tarief, verbindingskosten volgens operator.​) of via je reisbureau.

 

PixieDust.be
PixieDust.be

Disneyland Paris prijskalender: zoek de beste prijs !

Plan nu je verblijf met onze handige prijskalender, vergelijk verschillende periodes en vind het ideale moment voor jouw reis naar het hart van de magie! Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com