Disney FanDaze Inaugural Party PRESS RELEASE

Disney FanDaze Inaugural Party

Meer info over het volledige progamma voor deze onvergetelijke avond!

PixieDust.beVandaag gaan de gethematiseerde pakketten voor de Disney FanDaze Inaugural Party in verkoop.
Laten we enkele hoogtepunten van dit evenement eens nader bekijken, die op 2 juni plaatsvindt. Met unieke shows en onvergetelijke ontmoetingen met zeldzame personages, waaronder de introductie van een nog nooit gezien Disney-personage! Dit is HET evenement om Disney-fans te vieren terwijl je geniet van speciale toegang tot Walt Disney Studios Park®.


DISNEY-FIGUREN ZOALS JIJ NOG NOOIT HEBT GEZIEN


Adembenemende nieuwe outfits


Mickey, Minnie, Duffy, ShellieMay, Donald, Daisy, Goofy en Pluto begroeten fans gekleed in de meest extravagante outfits – speciaal gemaakt voor Disney FanDaze, het grootste fanevenement van het jaar! Deze kleurrijke nieuwe outfits voegen een speciale draai toe aan enkele van onze meest geliefde sterren. Innovatief, zowel qua ontwerp als qua materiaal, ze spreken met de innerlijke fashionista’s van fans en worden al snel de nieuwste in Character Couture!


Een wereldprimeur van een gloednieuw Disney VIP-personage van Disney FanDaze!


Jullie hebben allemaal op het nieuws gewacht! Voor de eerste keer ooit in een Disney Park,
Ortensia, vriendin van Oswald the Lucky Rabbit, zal geschiedenis schrijven door lid te worden van de Disney FanDaze VIP-familie!


Verbazingwekkende ontmoetingen met Disney-personages


Onlangs plaagden we dat fans meer dan 50 Disney-personages konden ontmoeten, sommige zelfs voor het eerst. Ze variëren van de bekende – VIP’s met gloednieuwe kostuums – tot de meest zeldzame, zoals Horace Horsecollar, Clarabelle Cow en Clara Cluck. Gasten zullen ook in contact kunnen komen met Sulley, Boo, en voor het eerst in Disneyland Paris George Sanderson en Needleman van Monsters Inc., Joy and Sadness, Bolt, Duffy en ShellieMay, Kuzco en Kronk, Quasimodo en Esmeralda, Elena of Avalor , Gauchito, Burrito en de prachtige Yaya van The Three Caballeros.


De Disney FanDaze Inaugural Party biedt ook een exclusieve reünie met vrienden van de Disney Afternoon. Je vrienden van Darkwing Duck, Goof Troop, TaleSpin en Chip ’n Dale: Rescue Rangers zullen graag een foto nemen met hun favoriete fans. Personages uit Hercules, Atlantis: The Lost Empire, Treasure Planet en zelfs enkele van je Big Hero 6-vrienden zullen overal in het park aanwezig zijn en enthousiast zijn om je te ontmoeten tijdens de Disney FanDaze Inaugurele Feest.


The Incredibles


Dit jaar markeert de release van Disney • Pixar’s langverwachte Incredibles 2. Bij deze gelegenheid zullen onze favoriete superhelden Mr. & Mrs. Incredible gasten ontmoeten in Art of Disney Animation tijdens de party. Bovendien is Frozone voor het eerst in Disneyland Parijs en staat hij klaar om te relaxen met zijn fans naast zijn Incredibles vrienden.


Heroes and Villains Alley


Bekijk voor de allereerste keer ongeveer 16 Disney Heroes en Villains zoals Hercules en Hades, Li Shang en Shan Yu, in het hart van Walt Disney Studios Park. Je kunt beter je camera en telefoon bij de hand houden, omdat je nooit weet wanneer een geweldig fotomoment zal ontstaan.


GLOEDNIEUWE SHOWS, ALLEEN VOOR ÉÉN NACHT!


Dans je Duck Tales-parade


Je wilt de “Dance your DuckTales-parade” niet missen. Met al je favoriete eenden, waaronder Scrooge McDuck, Huey, Dewey, Louie en Launchpad McQuack die op hun heteluchtballonnen uit Duckburg vliegen terwijl meer dan 40 artiesten de straten tot leven brengen!


NIEUWE! PJ’s DJ-feest!


Krijg je groove en jam voor geweldige Disney-muziekhits met deze opwindende Dance Party in Production Courtyard!


Max-Live! Gettin ‘Goofy with it


Deze spectaculaire nacht zal ongetwijfeld het hoogtepunt van het feest zijn. Mis het grote debuut van Max niet op het Production Courtyard podium, volledig heringericht voor dit magnifieke concert. Max heeft een volledige nieuwe outfit. Hij heeft felle lichten, geweldige muziek, mega geluid, geavanceerde video, een rockende dansploeg en coole vrienden die voorbij komen! Met meer dan 30 nieuwe outfits speciaal gemaakt voor deze show, zullen Judy Hopps, Kuzco en zelfs Stitch er zijn om je nacht te rocken met Max!


Jumba & Pleakley’s Mission: Stitch!


Over Stitch gesproken en alleen voor de Disney FanDaze Party de Jumba & Pleakley’s Mission: Stitch! De populaire interactieve show “Stitch Live!” zal worden georganiseerd door niemand minder dan Jumba en Pleakley. Onze vrienden van Lilo & Stitch zullen de Space Traffic Control overnemen en helpen Stitch te ontsnappen aan Captain Gantu. Dit wil je niet missen!


NIEUW! Oh my, Ortensia!


Oswald komt naar Hollywood Boulevard in de Roaring Twenties en introduceert zijn liefste vriendin, Ortensia! Dit is HET grote nieuws in de stad en ze zullen zeker worden gevolgd door fotografen, verslaggevers en enthousiaste krantenjongens!


De Farewell Street Party!


Een perfecte nacht verdient een perfect einde. Meer dan 80 Disney-figuren van het evenement eindigen de avond op een magische noot met een grootse optocht – een laatste kans voor een ongeëvenaarde fotomoment!


EEN PREMIUM ERVARING


Een sfeer die nog nooit eerder is gezien


Slechts één nacht transformeren we Walt Disney Studios Park in een duizelingwekkend Disney FanDaze-universum. In Disney Studio 1 en Place de Rémy zullen live muzikanten de hele nacht feesten met Disney-liedjes. En fotografen dwalen door de straten en vangen prachtige beelden van de echte sterren van de nacht – JIJ, onze fans.


Een avond met exclusieve toegang tot attracties


Walt Disney Studios Park opent zijn poorten exclusief voor fans tijdens de Disney FanDaze Party. Van een epische duik met 13 verdiepingen op de Twilight Zone Tower of Terror tot het worden van de rat in Ratatouille: The Adventure, dit is een exclusieve avond met een beperkt aantal tickets die geen enkele fan ooit zal vergeten.


NIEUW! Oswald’s Sing-Along-uitdaging


Slechts één nacht krijg je de kans om de helderste ster te zijn op een van de beroemdste podia in het Walt Disney Studios® Park: Animagique Theatre. Warm je stembanden op voor een magische Sing-Along-wedstrijd. Het is gegarandeerd een geweldige tijd en als je de juiste noten raakt, kun je een aantal spannende prijzen winnen, waaronder de kans om met Oswald en Ortensia op schoot te gaan!


Een grote loterij met een sprookjesprijs


Een loterijticket is inbegrepen in uw pakket en zou u een droomnacht kunnen opleveren in de luxueuze Sleeping Beauty Suite in Disneyland® Hotel.


Lekkere traktaties en exclusieve souvenirs


Gasten zullen genieten van unieke smaken uit originele menu’s die speciaal zijn gemaakt voor Disney FanDaze en worden geserveerd in restaurants en gastronomische kiosken, terwijl exclusieve merchandise in beperkte oplage zeker de meest toegewijde Disney-verzamelaars zal bekoren.


Laat je innerlijke Disney zien!


Elke fan heeft een unieke Disney-stijl en kan niet wachten om te pronken, en Disney FanDaze Inaugural Party nodigt fans uit om dat te doen! Disney-spelden, hoeden, oren en andere accessoires brengen de Disney-fantasie tot leven, geïnspireerd door een favoriet personage of zelfs een onvergetelijke attractie in Disney. Je kunt DisneyBound spelen of een kostuum dragen zolang je “je innerlijke Disney laat zien”. Elke originele en excentrieke look is zeker een van de belangrijkste attracties van de avond!


EXTRA VERRASSINGEN OM NOG MEER EXCLUSIEVE ONTMOETINGEN TE GENIETEN


Walt Disney Imagineering-conferenties


Als je ooit hebt gedroomd om Disney Imagineers te ontmoeten, kun je je ervaring verbeteren door een ticket te kopen voor een conferentie met de makers achter onze iconische landen, attracties en shows. Speciale mogelijkheden achter de schermen zullen plaatsvinden in het Animagique Theater. Van een focus op Disneyland Parijs door Portfolio Creative Executive Tom Fitzgerald, tot een exclusief kijkje in de wereld van Duffy & Friends van Walt Disney Imagineers Daniel Jue, Ethan Reed en Charlie Watanabe, deze kansen mogen niet worden gemist! (beperkte toegang met speciale tickets vereist, niet inbegrepen in de aangeboden pakketten (behalve het Ultimate FANtasia-pakket) en de individuele tickets).


Een masterclass met een Disney-legende


Heb je er ooit van gedroomd om een ​​echte Disney-animator te ontmoeten? Disney Legend en voormalig Disney-animator Andreas Deja, die gedenkwaardige personages zoals Scar, Hercules, Gaston en Jafar heeft gemaakt, zal aanwezig zijn om exclusieve inzichten in de kunst van Disney-animatie te delen. Je kunt zelfs leren hoe je een van zijn beroemde personages tekent, rechtstreeks van de man zelf bij de Art of Disney-animatie!


De Disney FanDaze Inaugural Party is een evenement dat als geen ander belooft te worden – een droom die uitkomt voor alle Disney-fans, met verrassingen bij elke beurt en een opeenvolging van onvergetelijke momenten om samen te genieten.


Houd er rekening mee dat de Disney FanDaze Inaugural Party plaatsvindt
in Walt Disney Studios Park, en de beschikbaarheid is beperkt (pakketten en tickets) om een exclusieve ervaring te garanderen.

* Alleen de volgende activiteiten hebben beperkte toegang en vereisen tickets die niet zijn inbegrepen in de aangeboden pakketten (behalve het Ultimate FANtasia-pakket) en de individuele tickets:
• Inzichten met Tom Fitzgerald
• Duffy & Friends met Daniel Jue, Ethan Reed en Charlie Watanabe

* Deelnemers hebben onbeperkte toegang tot alle andere hierboven genoemde activiteiten.

 One thought on “Disney FanDaze Inaugural Party PRESS RELEASE

  1. waar kan je tickets kopen of zijn het enkel die duurdere tickets die verkrijgbaar zijn?

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com