Disney Junior Dream Factory

Er komt een gloednieuwe show naar Walt Disney Studios Park, lees er alles over in dit artikel.PixieDust.be
Ter vervanging van Disney Junior: Live On Stage komt er nog een nieuwe beleving naar het Walt Disney Studios Park. Een gloednieuwe live gezongen show van ongeveer twintig minuten: Disney Junior Dream Factory. Oorspronkelijk gepland om te openen in 2020, maar uitgesteld naar 2021.

De show komt dus naar Stitch Live! in het voormalige gebouw van Disney Junior: Live on Stage. Het gebouw zelf heeft een nieuwe naam: Studio D gekregen waarvan de show die te zien is Disney Junior Dream Factory als naam krijgt.

PixieDust.be

PixieDust.be

Het verhaal van de show is dat Mickey, Minnie en hun vrienden de Dream Factory moeten redden. Tijdens deze reddingsoperatie komen er ook enkele andere Disney figuren meehelpen zoals Fancy Nancy en Vampirina (beiden voor het eerst in Disneyland Paris) en Timon. Voor hun taak krijgen Mickey & Minnie ook speciale outfits.De show zal in twee talen gepresenteerd worden, Frans en Engels, en zal ook vertaald worden in gebarentaal. Het wordt tot zes keer per dag gespeeld en zal ongeveer 20 min duren. In het vernieuwde theater is er plaats voor 600 personen. En in tegenstelling tot de voorhanger Disney Junior Live On Stage moeten de gasten niet meer op de grond zitten wat een hele grote verbetering is en daarmee de toegankelijkheid voor alle leeftijden sterk verhoogd.

De Disney Junior Dream Factory was één van de twee nieuwe attracties die oorspronkelijk gepland waren om te worden geopend in 2020 in afwachting van de opening van Avengers Campus in 2021. Maar al deze plannen werden met een jaar verplaatst waardoor het nu 2021 zal worden en Avengers Campus in 2022.


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com