Disney opent nieuwe decoratiewinkel

Voor Disney-fans die hun liefde naar een hoger niveau willen tillen, kun je overwegen om je koffers te pakken en naar Californië te gaan. Omdat op 14 februari een nieuwe Disney Home-winkel werd geopend in Disneyland’s Downtown Disney-district. Voor degenen die houden van zowel Disney EN van interieur, wat kan er nog spannender zijn?


Deze nieuwe winkellocatie verzamelt enkele van de populairste woonartikelen die te vinden zijn in Disney-parken over de hele wereld en plaatst ze in een handige one-stop-shop, gelegen in het vernieuwde Downtown Disney District in Anaheim, Californië, een groot entertainment- en winkelgebied waar gasten even kunnen ontsnappen aan de spanning van de pretparken.


Wat zullen Disney-fans vinden in de nieuwe Disney Home-winkel? Volgens de officiële Disney Parks Blog biedt de winkel, fans verschillende Disney-thema-gerelateerde items van glaswerk tot beddengoed, keukenartikelen en meer. Het samengestelde assortiment huishoudelijke artikelen dat beschikbaar is, verandert met elk seizoen. ”


PixieDust.bePixieDust.be
Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com