Disney Premier Access Ultimate binnenkort 190€ per persoon


Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disney Premier Access bestaat ondertussen iets langer als één jaar en verving de gratis FastPass variant die vroeger voor iedereen gratis toegankelijk was. Enkele maanden geleden lanceerde Disneyland Paris ook een “Premier Access Ultimate” pakket met alle attracties inbegrepen tussen de 90€-160€.


Tijdens de herfstvakantie komt er opnieuw een (tijdelijke) prijsstijging voor het Disney Premier Access Ultimate pakket en betaal je maar liefst 190€ per dag/ per persoon om snellere toegang te krijgen tot verschillende attracties in zowel het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park. Toch wel zeer prijzig aangezien dit bovenop de prijs is van (een verblijf met) toegangstickets.


Disney Premier Access

Onlangs deed het Franse Disney Resort al enquêtes met de vraag hoeveel gasten bereid waren om te betalen voor toegang tot één attractie en tot alle attracties. Ook kwam er de vraag over de tevredenheid van “Guaranteed Access” voor theatershows, met deze service kunnen gasten een gewenste speeltijd kiezen en reserveren. De gegarandeerde toegang optie kost 15€ en is beschikbaar bij de Lion King show in Frontierland en bij Mickey And The Magician in het Walt Disney Studios Park, bezoekers kunnen ook nog altijd aanschuiven in de gratis klassieke wachtrij.


Avengers Campus attracties vanaf nu ook beschikbaar met Disney Premier Access:

Sinds begin Oktober 2022 kunnen bezoekers van Disneyland Paris ook Premier Access kopen voor Avengers Assemble: Flight Force en Spider-Man W.E.B. Adventure. Bij de opening van Avengers Campus was deze service nog niet beschikbaar bij deze attracties. De komst van Premier Access bij deze attracties zal waarschijnlijk ook de wachtrijen iets langer maken. Naar verwachting zullen deze prijzen voor deze attracties ook een stuk duurder zijn op weekenddagen en tijdens vakanties.PixieDust.be


Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com