Disney UK vergist zich en kondigt opening van Frozen land in Disneyland Paris aan in 2023


Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Een opmerkelijk bericht op Twitter vandaag, het officiële kanaal van Disney UK kondige de opening van Frozen land aan in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris. Bij een concept art van dit nieuwe parkgedeelte, die momenteel onder constructie is, staat er “For the first time in forever, a Frozen-themed land is opening up its gates at @disneylandparis_en ! Arriving 2023”

Waarbij Disney UK dus zegt dat het Frozen gebied zal open gaan in 2023, wat dus helemaal niet waar is. Het is gewoon onmogelijk als je de huidige constructie bekijkt. Er staat nog niets, geen gebouwen, geen landscaping, alleen de nutsvoorzieningen en funderingen zijn waarschijnlijk al ondergronds aangebracht maar dat is alles. Onmogelijk dat een volledig themagebied met een nieuwe attractie, shops, restaurant, besneeuwde berg en het kasteel van Arendelle gebouwd kan worden in 1 jaar en al zeker niet in Disneyland Paris waar alles altijd net wat langer lijkt te duren en waar zelfs een renovatie tot een jaar of langer kan duren.

Er is hoogstwaarschijnlijk een vergissing gebeurd met het Frozen gedeelte in Hong Kong Disneyland die wel in 2023 zal geopend worden zoals aangekondigd afgelopen weekend tijdens de D23 Expo in Anaheim. In de tweet hebben ze wel de juiste concept art gebruikt, de versie van Disneyland Paris. Want bij de versie van Hong Kong Disneyland krijgen ze bij Frozen ook nog een extra achtbaan.

Het is één van de vele voorbeelden waarbij mensen met een bepaald diploma aan de slag gaan bij een bedrijf om de communicatie en sociale media kanalen te runnen en die daar waarschijnlijk alle kwaliteiten voor hebben maar die geen kennis hebben van het bedrijf, de geschiedenis van het bedrijf en hun producten. Zelfs de fans waar vaak eens op wordt neergekeken moeten de blunder rechtzetten. En zelfs de hastag @disneylandparis_en is helemaal verkeerd want dat is een account die niet eens bestaat.

Disney UK

PixieDust.be

Volg al het nieuws van de Walt Disney Studios uitbreidingen !

Avengers Campus is al klaar en open maar nu volgen er nog meer nieuwe delen in het Walt Disney Studios Park. Een grote promenade, een vijver en een Frozen gebied. Bekijk al het nieuws hier >>

2 thoughts on “Disney UK vergist zich en kondigt opening van Frozen land in Disneyland Paris aan in 2023

  1. Jemig, wat een zure reactie van je. Naast alle aannames die je doet op basis van de gemaakte ‘fout’ en hiermee de kwaliteit van de betreffende werknemer aan de kaak stelt, verdient je eigen stuk wellicht ook wat meer genuanceerdere en meer journalisitieke correcties!

  2. Ten eerst zijn zij professioneel. Het verschil niet kennen tussen Hong Kong Disneyland & Disneyland Paris is toch wel basiskennis als je voor Disney werkt. En ik ben geen journalist. Het is een blunder van formaat, maar zo’n dingen gebeuren nu éénmaal, maar dat is geen excuus.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com