Disney viert 90ste verjaardag Mickey Mouse met groot feest

Mickey Mouse viert bijna zijn 90ste verjaardag.  Om dit te vieren, gaan de Disney Parken later dit jaar, World’s Biggest Mouse Party organiseren ter ere van Mickey en Minnie Mouse, met speciale festiviteiten in elk resort over de hele wereld. Het feest zal zo uitgebreid zijn dat het verder loopt tot in 2019.


De Disney Parken zetten Mickey’s verjaardag in de spotlight op 18 november 2018, ter ere van de release van Steamboat Willie op 18 november 1928, met speciale merchandise, fotolocaties en meer…


Maar dat is niet alles! Mickey Mouse krijgt, als icoon van The Walt Disney Company, meer aandacht dan ooit met een grote viering op de Amerikaanse TV zender ABC, speciale uitzendingen op Disney Channel, nieuwe boeken en strips van de Disney Publishing afdeling en een nieuwe Disney On Ice show “Mickey’s Special Celebration” die dit jaar ook door Azië zal toeren.


Mark Henn, de legendarische Disney-Animator, zal een officieel portret van Mickey Mouse 90ste verjaardag schilderen. D23 organiseert in november “Destination D: Celebrating Mickey Mouse” in Walt Disney World met speciale presentaties en entertainment gedurende 2 dagen.


Meer info en verrassingen gaan later bekend gemaakt worden.Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com