Disney VoluntEARS in Disneyland Paris blijven magie verspreiden

17-18 november, de medewerkervrijwilligers van Disneyland Paris maakten meer dan 4.000 speelgoed voor non-profitorganisaties klaar en bezorgden 27 pallets met voedsel aan de Secours Populaire.
De acties van de Disney VoluntEARS om Disney-magie naar mensen in nood te brengen, gaan deze maand door, waarbij de medewerker-vrijwilligers hun tijd doneren om essentiële benodigdheden voor te bereiden en te leveren aan non-profitorganisaties in de hele regio.
De afgelopen twee dagen is Disney VoluntEARS druk bezig geweest met het voorbereiden van meer dan 4.000 Marvel-superheldenspeelgoed die door lokale non-profitorganisaties als kerstgeschenken aan kinderen in nood worden bezorgd. Leden van het leiderschapsteam van Disneyland Paris kwamen om een handje te helpen, waaronder Natacha Rafalski, President van het bedrijf. “Het is zo ontroerend om al deze vrijgevigheid en enthousiasme van onze castleden te zien”, zei Natacha. “Het comfort en de momenten van geluk die ze de gezinnen in nood bieden, zijn nu des te belangrijker.”PixieDust.be

Ondertussen werden meer dan 27 pallets met overtollig voedsel – genoeg om een vrachtwagen van 38 ton te vullen – gedoneerd aan de Secours Populaire de Meaux, na meerdere donaties die al sinds eind oktober zijn herverdeeld. Deze acties maken deel uit van de benadering van Disneyland Paris ten aanzien van sociale verantwoordelijkheid, die sinds de opening in 1992 en vooral tijdens deze ongekende tijden van kracht is om non-profitorganisaties en lokale autoriteiten te ondersteunen die met kinderen en gezinnen werken. Sinds maart heeft Disneyland Paris meer dan 6 miljoen euro aan donaties in natura gedaan.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com