Disney Weddings in Disneyland Paris


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Een huwelijk van liefde en magie

Disney Weddings: Er is geen plek die romantischer is in de wereld dan de City of Love, Parijs. En er is geen magischere plek dan Disneyland Paris. Pak deze twee samen en je krijgt de perfecte setting om van je droomhuwelijk, verloving of geloftevernieuwing een betoverende realiteit te maken.

PixieDust.be

Disney Weddings Collections

Disney Weddings

Once Upon a Time Collection

Deel deze speciale dag met uw meest geliefde mensen in een van de grootste Disney Hotels. Geen bloemblaadje blijft onberoerd, want uw eigen huwelijkscoördinator plant elk detail minutieus, van vers gesneden bloemstukken tot cake, champagne en nog veel meer, zodat uw grote dag net zo uniek is als uzelf.

Verkrijgbaar in de Disney Hotels.

PixieDust.be

Romance Collection

Maak herinneringen die een leven lang meegaan voor jou en je gasten met een bruiloft in de Disney Parken. Wissel geloften uit en vier je verbintenis te midden van de magie van Disneyland Park of de glitter en glamour van Walt Disney Studios Park, voor je huwelijksfeest met plezier na sluitingstijd op de meest iconische locaties.

Verkrijgbaar in de Disney Parken.

PixieDust.be

Disney Fairy Tale Carriage 

Ontdek Disney Fairy Tale Carriage, de nieuwe romantische ervaring in Disneyland Paris van Disney’s Fairy Tale Weddings. Volledig met de hand gemaakt en verfraaid met bladgoud en Swarovski-kristallen, toont dit kroonjuweel van een koets een uniek Disney-vakmanschap. Van het kristallen plafond tot de hartvormige achterruit, elk detail is gemaakt om een ​​echt sprookjesachtige ervaring voor je te creëren. Let op: deze ervaring is alleen beschikbaar voor privéfeesten zoals bruiloften, verlovingen, hernieuwing van geloften of fotoshoots.

PixieDust.be

Disney Weddings: Trouwbelofte hernieuwen

Herinner die speciale persoon in je leven eraan hoeveel ze voor je betekenen door je geloften te hernieuwen te midden van de magie van Disneyland Paris. Van kleine, sentimentele ceremonies met uw naasten tot majestueuze vertoningen voor al uw vrienden en familie.

PixieDust.be

Once Upon a Time collection

Als je een huwelijksmijlpaal nadert, vier dan je liefde voor elkaar met een elegante ceremonie in een van onze meest geliefde Disney Hotels. Elk detail is tot in de puntjes verzorgd, aangezien we u helpen een unieke viering van uw liefde voor elkaar te creëren.

Beschikbaar in de Disney Hotels

PixieDust.be

Romance Collection

Herdenk jullie leven samen door jullie geloften te hernieuwen met een ceremonie op de meest magische plek, de Disney Parken. Wissel die kostbare woorden helemaal opnieuw uit, voordat u na sluitingstijd gaat genieten tussen de beroemde locaties van Disneyland Park en Walt Disney Studios Park.

Verkrijgbaar in de Disney Parken.

PixieDust.be

Disney Weddings: Huwelijksaanzoek

PixieDust.be

Elk sprookje heeft een gedenkwaardig begin. Dit kan van jou zijn. Verras je partner met het perfecte voorstel in de meest romantische setting. De teams van Disney’s Fairy Tale Weddings zorgen voor alles. Het enige wat je hoeft te doen is de ring mee te nemen!

Contact Disney Weddings

Neem voor meer informatie over Disney’s Fairy Tale Weddings en de tarieven contact op met de Disney Wedding Planners via weddings@disneylandparis.com of bekijk de veelgestelde vragen.

PixieDust.be
PixieDust.be
PixieDust.be

🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com