Disneyland Paris Accessibility Program Evolves, Putting Guest Own Autonomy Evaluation at the Forefront for Greater Access

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Op 3 december, de Internationale Dag van Personen met een Handicap, introduceert Disneyland Parijs een nieuw toegankelijkheidsprogramma waarmee gasten met een handicap en speciale behoeften de parken kunnen ervaren volgens hun eigen autonomie-evaluatie.

In Disneyland Parijs is magie voor iedereen. Met de kennis en ervaring die is opgedaan in bijna 30 jaar van het verwelkomen van gasten met een handicap en speciale behoeften, zal het resort zijn benadering van toegankelijkheid verder ontwikkelen voor voortdurende verbeteren. Disneyland Parijs zal de toegang tot attracties niet langer bepalen op basis van handicapcategorieën en gasten zullen hun eigen autonomie evalueren om te beslissen welke attracties ze kunnen ervaren.

“Ons nieuwe toegankelijkheidsprogramma is een grote stap voorwaarts in onze toewijding aan toegankelijkheid in Disneyland Parijs, waardoor elke gast de magie van Disneyland Park en Walt Disney Studios Park kan ervaren”, zegt Daniel Delcourt, Senior Vice President, Chief Operating Officer, Disneyland Parijs. “Onze gasten en Cast Members hebben altijd centraal gestaan ​​in onze benadering van toegankelijkheid. Disneyland Paris zet zich in om te luisteren naar en te leren van onze gasten, Cast Members en toegankelijkheidsexperts om nieuwe standaarden voor inclusie in de Franse themaparkindustrie te ontwikkelen.”

Autonomie van gasten met een handicap centraal in het toegankelijkheidsprogramma

Disneyland Paris gelooft dat gasten zelf in de beste positie zijn om te bepalen waartoe ze in staat zijn. De ervaring van elke gast met een handicap of speciale behoeften in Disneyland Parijs moet daarom worden geleid door hun eigen beoordeling van hun niveau van autonomie en mogelijke behoefte aan een begeleidende verzorger.

Het nieuwe toegankelijkheidsprogramma van Disneyland Parijs zal:

  • Focus op gastautonomie
  • Verhoging van het aantal toegankelijke attracties door de prioriteits- en gemakkelijke toegangsvoorwaarden en evacuatieprocedures te herzien
  • Verwijderen van de vereisten voor gehandicapte gasten om bij attracties te worden begeleid
  • Bied 25% korting aan gehandicapte gasten die officiële documentatie over een handicap voorleggen en voor één potentiële begeleidende verzorger.

“Met de lancering van een nieuw toegankelijkheidsprogramma zet Disneyland Parijs een nieuwe standaard voor best-in-class praktijken in hoe we denken over toegankelijkheid door meer individuele aandacht te bieden voor de unieke omstandigheden van elke gast”, zegt Michaël Jeremiasz, een hoog- profiel Paralympische atleet en al vele jaren een belangrijke resortpartner die zijn kennis blijft bijdragen om de ervaring voor gasten met een handicap te verbeteren.

PixieDust.be

Toegankelijkheid als een belangrijk aandachtspunt voor Disneyland Parijs

Disneyland Paris is gericht op het bevorderen van een gastvrije omgeving voor alle gasten en Cast Members als onderdeel van haar voortdurende inspanningen voor diversiteit en inclusie. Het resort verwelkomde in 2019 meer dan 125.000 gasten met een handicap en speciale behoeften. Sinds 2004 is Disneyland Parijs erkend door het staatsmerk Tourisme & Handicap voor het bereiken van de Franse toegankelijkheidsnormen in beide parken voor vier soorten handicaps: gehoor, verstandelijk, motorisch en visueel.

“Disneyland Parijs heeft de toegankelijkheid van zijn parken altijd een topprioriteit gemaakt voor zijn gasten”, zegt Sophie Huberson, Executive Director bij SNELAC. “Dit nieuwe toegankelijkheidsprogramma, geworteld in de autonomie van de gasten, is een zeer positief keerpunt voor onze sector dat zeker andere exploitanten van themaparken in Frankrijk zal inspireren.”

Het resort is ook gericht op het bieden van gelijke kansen voor werknemers en blijft Cast Members met een handicap rekruteren voor alle soorten rollen op basis van hun vaardigheden en unieke behoeften. Cast Members met een handicap vertegenwoordigen nu 5,9% van het totale aantal Cast Members in Disneyland Parijs.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com