Disneyland Paris annual pass availability is filling up faster and faster (again)

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues diffΓ©rentes.

Mensen die tijdens de herfstvakantie en tijdens weekends met hun jaarpas naar Disneyland Paris willen zullen niet zo makkelijk nog een parkreservatie kunnen maken want de reservaties vullen steeds sneller en sneller met nu al enkele zaterdagen die volzet zijn tot in december.


Het reservatiesysteem van Disneyland Paris is ontzettend onpopulair bij jaarpashouders, door het systeem worden mensen met een jaarpas nog eens extra beperkt op toegang tot de Disney Parken, alsook bij een Infinity jaarpas die in theorie 365 dagen toegang geeft, helaas is dit in de praktijk helemaal anders. Met slechts 3 reservaties tegelijkertijd heb je soms meer “blokdagen” dan ooit. Enkel als je een Disney Hotel boekt als jaarpashouder mag je zonder parkreservatie in de Disney Parken binnen.

In de maand augustus 2021 waren er fans van Disneyland Paris een petitie gestart , ze klaagden over het gebrek aan beschikbare reserveringen in de zomerperiode. Disneyland Paris heeft nooit gecommuniceerd over de petitie maar er zijn in die periode wel opnieuw beschikbaarheden toegevoegd op het reservatiesysteem. Op het moment dat dit artikel geschreven is zijn er opnieuw heel wat dagen en vooral veel weekends die al reeds volzet zijn. Disney maakt zich wel sterk dat het beschikbaarheid blijft toevoegen en de CEO van The Walt Disney Company “Bob Chapek” heeft alleen maar goeie woorden voor het reservatiesysteem voor hun Disney Parken die uiteraard alleen een voordeel kan zijn voor hun eigen. Ook Disneyland Paris neemt dit over en pakt het telkens mooi in met de woorden dat het voor “een betere gastenervaring is” wat het natuurlijk niet is.

Het valt op dat mensen binnenkort opnieuw vaker naar Disneyland Paris willen en dat dagen die volzet zijn steeds vaker gaan voorkomen en ook al verder in de tijd. De schoolvakanties tijdens de laatste week van oktober en de eerste week van november zorgt ervoor dat Disneyland Paris 2 volledige weken volzet is voor jaarpashouders. Voor mensen die nog een gewoon parkticket kopen of een hotelkamer willen reserveren blijven alle dagen uiteraard wel weer volledig beschikbaar, wat opnieuw bevestigd dat Disneyland Paris in de praktijk helemaal niet volzet is maar wel voor mensen met een jaarpas. En terwijl Disneyland Paris, net zoals de Amerikaanse Disney Parken, blijft vasthouden aan een reservatiesysteem voor hun parken laten andere concurrerende parken in Europa hun reserveringsysteem vallen.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com