Disneyland Paris Annual Passes program will not be stopped

Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Afgelopen week, enkele dagen voor de heropening van Disneyland Paris, werd er nieuws verspreid op fansites dat Disneyland Paris geen nieuwe jaarpassen ging verkopen bij de heropening en dat ook het verlengen van een jaarpas niet mogelijk zou zijn. En hoewel dit juist is, werd dit nieuws door heel veel andere mensen en andere websites overgenomen en geïnterpreteerd als dat het jaarpasprogramma van Disneyland Paris misschien helemaal ging ophouden te bestaan. En dat is dan weer niet juist.


Er is geen enkele indicatie dat Disneyland Paris zou stoppen met de jaarpassen. Alleen in het originele Disneyland in Californië werd het jaarpasprogramma gestopt tijdens de sluiting van het Resort, daar gaan ze binnen enkele maanden een nieuwe abonnementsformule te lanceren. Daarom dachten veel mensen dat dit ook automatisch in Disneyland Paris ging gebeuren. Ook in Walt Disney World worden de vernieuwen van de jaarpassen opgestart. Disneyland in Californië heeft al jaren te maken met te veel jaarpashouders, die Disneyland te veel zien als een uitstapje na het werk of op een avond in het weekend en niet als een daguitstap of kort verblijf. Daardoor was het in Disneyland soms immens druk later in de namiddag en avond, waardoor het dan weer voor de andere gasten lastig werd om van het park te genieten. Zoiets is zeker nog niet het geval in Disneyland Paris waar er nog altijd veel ruimte is voor extra bezoekers.
Momenteel zit Disneyland Paris met een beperkte capaciteit zowel in de parken maar ook in de Disney Hotels die nu al open zijn of die binnenkort terug gaan openen. Toch zijn behalve de entertainment alle attracties geopend (behalve Orbitron), daardoor blijven de kosten om zo’n Resort dagelijks open te houden hoog en dat samen met een beperkte capaciteit zorgt dat Disneyland Paris keuzes moet maken om het Resort financieel gezond te houden tot dat de volle capaciteit terug gebruikt kan worden. Daarom besliste de Marketing afdeling van Disneyland Paris de jaarpassen voorlopig te stoppen. Voorlopig zijn er genoeg jaarpassen in vergelijking met de capaciteit dat ze in de parken kunnen vrijmaken voor deze groep. Het is logisch dat Disneyland Paris momenteel de Resort-gasten als prioriteit zien die volledige arrangementen boeken en de nodig cash binnenbrengen. Na deze opstartperiode zouden de jaarpas dan terug opgestart kunnen worden.


Ook op vele plaatsen in Disneyland Paris is duidelijk te zien dat Disneyland Paris nog volop inzet op hun jaarpasprogramma. Zo werd een probleem op de parking aangepakt, waarbij de Infinity parking altijd heel snel vol stond tot grote frustratie van veel jaarpashouders. Tijdens de sluiting werd de slagboom verplaatst waardoor de Infinity parking nu een stuk groter is geworden.Ook bij de ingang van de Disney Parken waar de Magic Plus en Infinity jaarpassen een speciale ingang hebben zien we kleine veranderingen. Er werden nieuwe bordjes opgehangen om het duidelijker te maken voor de andere gasten dat dit een ingang is enkele voor Jaarpassen.Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com