Disneyland Paris begint met eigen podcast

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Paris zoekt altijd verschillende manieren om zichzelf te promoten en om eventuele bezoekers een idee te geven wat ze tijdens hun bezoek aan het Franse Disney resort kunnen verwachten, heel vaak worden voor promo sociale media kanalen gebruikt zoals TikTok, Instagram en Facebook, maar sinds kort heeft Disneyland Paris ook zijn eigen podcast.

In samenwerking met DisneyNL riep Disneyland Paris NL de hulp in van Gioia Parijs en Michiel Veenstra die tevens ook zijn eigen Disney Podcast heeft en de opening/sluitings aankondigen doet in beide Disney Parken. In de podcast die je kunt luisteren en/of bekijken delen ze verschillende tips en geheimen over Disneyland Paris.

Vanaf 21 juni vind je iedere dinsdag en donderdag een nieuwe aflevering in je favoriete podcast-app en op YouTube. In totaal komen er 6 afleveringen van de Op weg naar de Magie podcast.

Disneyland Paris

Disneyland Paris begint met eigen podcast: Op Weg Naar De Magie

“Ga jij op weg naar Disneyland Paris? Luister of kijk dan onderweg naar onze nieuwe podcast! In Op weg naar de Magie nemen Michiel Veenstra en Gioia Parijs je in 6 afleveringen mee op een roadtrip vol voorpret. Ontdek de grootste avonturen, het lekkerste eten, de meest magische momenten, de grootste geheimen, de dingen om van te dromen en de dingen die je direct moet doen!”

Op Weg Naar De Magie Podcast


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com