Disneyland Paris Betoverende Kerst 2022

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disney Betoverende Kerst komt weer terug van 12 november 2022
t/m 8 januari 2023

Dit jaar laat de 30ste verjaardag de kerstmagie meer stralen dan ooit! Het Disneyland Park wordt sprookjesachtig versierd en de Disney Figuren maken zich klaar om een onvergetelijk kerstseizoen te beleven met je familie of vrienden.

🎄 Full Overview Christmas Season 2022 at Disneyland Paris
PixieDust.be

Disney Dreams Of Christmas komt terug!

Naast het Disney D-Light drone-display dat is ontworpen voor het 30-jarig jubileum en elke avond de hemel van Disneyland Paris verlicht, zullen gasten dit jaar kunnen genieten van de comeback van “Disney Dreams®! Of Christmas“. Dit beroemde avondspektakel, dat een generatie gasten heeft verblind, zal mooier dan ooit terugkeren.

Deze magische show combineert vuurwerk, dansende fonteinen en kerstliedjes, samen met projecties van scènes die gasten onderdompelen in de wereld van Disney-klassiekers, zoals Frozen en Pixar-films, zoals Toy Story! De show zal dit speciale jaar nog oogverblindend en verheven zijn, omdat er een vleugje innovatie aan is toegevoegd! De daken van Sleeping Beauty Castle zullen nog sprankelender zijn dankzij een gloednieuwe LED-technologie die het mogelijk maakt om effecten te creëren die nog nooit eerder in een Disney Park zijn gezien en die worden gesynchroniseerd met de show!

PixieDust.be

Mickey’s Dazzling Christmas Parade komt weer terug!

Het hoogtepunt van dit kerstseizoen is uiteraard de parade Mickey’s Dazzling Christmas Parade, die twee keer per dag te zien is op de parade route. Uiteraard zijn Mickey en zijn vrienden aanwezig in gezelschap van de populaire Disney Prinsessen en de kerstman. Op Central Plaza nemen de performers en Disney figuren even een kleine pauze voor een show stop op vrolijke kerstdeuntjes waarna de parade opnieuw verder hervat op het liedje “Shine A Light”. 

In totaal zijn er 5 praalwagens, elke praalwagen heeft zijn unieke kerstboom. Tijdens de avondversie van de parade helpen ze de kerstman om de grote kerstboom te verlichten inplaats van de vroegere Tree Lighting Ceremony show die door alle praalwagens nu verspreid is over heel Town Square.

PixieDust.be

Muziekshow Let’s Sing Christmas!

Het concept van deze show is zeer simpel: Gewoon enkele kerstzangers die vroeger liedjes zongen op Main Street (en) tijdens de Tree Lighting Ceremony op een podium gecombineerd met Mickey, Minnie, Santa Goofy, Donald en Daisy Duck. Als je gelukt hebt word de show opgevoerd met een groots koor.

Wat deze show zo uniek maakt is dat het te zien is in het Videopolis Theater, een kleiner theater dat voor een zeer intieme sfeer zorgt. Ook mensen die gaan eten tijdens één van de uitvoeringen in Cafe Hyperion kunnen genieten van deze show tijdens hun maaltijd.

PixieDust.be

Beleef een sprookjesachtig kerstseizoen in Disneyland Paris

PixieDust.be

Sfeervolle kerstversieringen

Een gigantische kerstboom schittert in duizend kleuren op Town Square. De dwarrelende sneeuwvlokken geven Main Street, U.S.A. een winterse sfeer en feestelijke kerstlampjes verlichten de weg naar het Kasteel van Doornroosje. De sprookjesachtige kerstmagie komt hier tot leven!

De kerstboom wordt verlicht op Town Square

Met gezellige kerstliedjes en omringd door een winters decor, beleef je de magie van kerst zodra je het Disneyland Park binnenkomt. Tijdens de parade verlichten Mickey en zijn vrienden, de Disney Prinsessen en de Kerstman dansend en zingend de kerstboom!

PixieDust.be
PixieDust.be

Sprookjesachtige ontmoetingen met de Kerstman en Disney Figuren!

Mickey en zijn vrienden staan in hun mooiste kerstkostuums klaar om met jou te poseren! En ho ho ho, wie is dit? Zelfs de Kerstman is aanwezig, voordat hij weer rond de wereld reist. Ga op de foto en bewaar deze herinneringen voor altijd.

PixieDust.be

Ontdek de kerstsouvernirs en het exclusieve eten en drinken

PixieDust.be

Geniet van de smaken van kerst

In de Disney Parken en Hotels zijn heerlijke kerstgerechten, snacks en drankjes verkrijgbaar. Wie heeft er zin in een warme chocolademelk of een feestelijk diner?

PixieDust.be

Vind het ideale kerstcadeau

Ontdek onze feestelijk versierde boetieks en vink je kerstcadeaulijst af. Vergeet niet langs te gaan in onze speciale kerstboetieks: La Boutique du Château en Merlin l’Enchanteur

PixieDust.be

Hiver Gourmand

Geniet tijdens deze foodmarkt van warme chocolademelk, een crêpe of een tartiflette. Dit jaar vind je hier ook het nieuwe chalet “Hotspot” met specialiteiten uit Noord-Frankrijk! Proef het t/m 19 maart 2023 in het Walt Disney Studios Park.

PixieDust.be

Vier oud & nieuw in Disneyland Paris​ ​

Laat je betoveren door schitterend vuurwerk, een aantal attracties die tot laat geopend zijn, Disney Figuren en nog meer verrassingen. Beleef op 31 december van 20.30 uur tot 02.00 uur een onvergetelijke oudejaarsavond in Disneyland Paris.

PixieDust.be

Luid het nieuwe jaar magisch in​

Maak je klaar voor een onvergetelijke jaarwisseling in het hart van de Disney magie. ​ ​

Geniet van verschillende attracties die tot 2 uur ’s nachts geopend zijn en laat je verrassen door exclusief entertainment! Mickey en zijn vrienden vieren het nieuwe jaar heel graag samen met jullie. ​ ​ ​

Schitterende New Year’s Eve vuurwerkshow​

Om middernacht wordt de lucht opgelicht door prachtig vuurwerk. En dit jaar belooft de vuurwerkshow nog spectaculairder te zijn dan ooit, met projecties op het Kasteel van Doornroosje.​

PixieDust.be
PixieDust.be
PixieDust.be

Plan je verblijf met de handige prijskalender

Boek de beste prijs en periode om Disneyland Paris te bezoeken. Hoe verder in de toekomst dat je boekt, hoe beter de prijs. Hoe duurder de prijs, hoe drukker het zal zijn in de parken. Bekijk daarom zeker de prijskalender voor je boekt!


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com