Disneyland Paris plant nieuw Disney Hotel

Disneyland Paris krijgt er een hotel bij. Het wordt het achtste Disney Hotel in het resort en zal gebouwd worden op een oppervlakte van 97.862 vierkante meter tegenover Disney’s Hotel Santa Fé.

Het hotel krijgt (voorlopig) de naam New Wave. Het wordt een value-hotel in de stijl van Disney’s Art of Animation Resort in Walt Disney World, Florida. In de eerste fase worden er 950 kamers gebouwd, verspreid over vier residenties met telkens drie vleugels.

In het midden van deze vier gebouwen komt een hoofdgebouw, op het plan omschreven als ‘commercial building’. Er is ook ruimte voorzien voor extra parkeerplaatsen en natuur.

New Wave Disney Hotel

3 thoughts on “Disneyland Paris plant nieuw Disney Hotel

  1. Heel mooi natuurlijk… maar dit geld zouden ze beter in het park steken!

  2. Ik verblijf nooit in een Disney hotel want de prijzen voor room only zijn duur (jaarkaart).
    Dus boek ik meestal online een hotel in Val D’europe met shuttlebus.

    Hopelijk gaan ze ook eens denken om te investeren in verdere uitbreidingen voor het studio’s park.

  3. Ik zit ook zeer weinig in een Disney Hotel, om dezelfde reden als Axel. Voor Jaarpashouders zijn de Disney hotels niet te betalen. Ze zouden het reserveringssysteem van Disney World moeten gebruiken. Dat je bij een online reservatie eerst je kamer moet nemen en dan de ticketten al dan niet toevoegen als je er nodig hebt. Zo is de prijs voor de kamers voor iedereen gelijk.

Comments are closed.

Chinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianJapaneseSpanish
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com