Disneyland Paris breekt Cast Members verblijf “Les Pleiades” af

Momenteel is residentie “Les Pleiades” nabij Disneyland Paris één grote puinhoop. Eén van de residenties die werd gebouwd om Cast Members van Disneyland Paris onder te brengen wordt momenteel helemaal afgebroken. Na bijna 30 jaar is de residentie helemaal afgeleefd van het vele gaan en komen van Cast Members met tijdelijke contracten en de bijbehorende feestjes.

PixieDust.be

Disneyland Paris investeert dus niet alleen fors in de Disney Parken en Disney Hotels maar ook in hun “backstage”. Het is een enorm project van 610 kamers, verdeeld over 11 gebouwen.

PixieDust.beLes Pleiades is één van de 3 Cast Member residenties die in de buurt van Disneyland Paris te vinden zijn. Nadat de huidige gebouwen volledig zijn afgebroken komt er een gloednieuwe blok met appartementen die voldoen aan alle huidige richtlijnen. In de geschiedenis van Les Pleiades waren er veel klachten van geluidsoverlast door non-stop feestjes en binnenin was het onrustig wonen door de dunne muren die voor weinig stilte en rust zorgden.

PixieDust.be

Les Pleiades is te vinden om slechts een 5 tal minuten van de vroegere locatie van het Euro Disney Preview Center.

PixieDust.be

PixieDust.be

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com