Disneyland Paris brengt nieuwe Coca-Cola collectie uit


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.Disneyland® Paris voegt zich bij zijn historische partner Coca-Cola bij het creëren van een capsulecollectie in beperkte oplage: “Classic Paris”

Disneyland® Paris voegt zich bij zijn historische partner Coca-Cola bij het creëren van een capsulecollectie in beperkte oplage: “Classic Paris”. De kans om 30 jaar magisch partnerschap te vieren met ontwerpen, borduursels en vintage kleuren als eerbetoon aan de jaren 90 en vooral aan het jaar 1992.
Er zijn in totaal 8 stuks beschikbaar: 2 hoodies, 1 sweatshirt, 2 t-shirts, 1 t-shirt met lange mouwen en 2 petten. De producten zijn vanaf 15 juli verkrijgbaar op de website highsnobiety.com/shop en in de Coke Store in Londen in Covent Garden. Een deel van het assortiment is vanaf 19 juli ook verkrijgbaar in Disneyland Parijs, in de Disney Fashion Store in Disney Village.


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com