Disneyland Paris CEO verkent nieuwe Marvel Zone

Het is bijna zover! Na het grote succes van de films en series van Marvel zullen de figuren uit de Marvel Cinematic Universe een eigen themazone krijgen in een Disney Park binnenkort.Je kon al in verschillende Disney Resorts Marvel figuren ontmoeten en in Disneyland Paris waren de figuren tijdens het Marvel Season of Super Heroes zelfs te bewonderen in enkele shows.

Het is al reeds enkele jaren bekend dat Disney nog meer wilt uitpakken met Marvel in hun parken zo opent binnenkort het eerste “Avengers Campus” ter wereld in Disneyland California, en de CEO van Disneyland Paris mocht enkele maanden geleden de nieuwe themazone al als één van de eerste mensen gaan verkennen. De opening van Avengers Campus is gepland voor 4 Juni 2021.

Voor de Marvel projecten van Disneyland Paris zoals Disney’s Hotel New York- The Art Of Marvel en Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park is nog geen specifieke datum verschenen. Wel zou Avengers Campus in Parijs ergens moeten openen volgend jaar in 2022.


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com