Disneyland Paris Disney Halloween Festival 2022

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Paris Disney Halloween Festival komt terug van 
1 oktober t/m 6 november 2022

De Disney Schurken zijn er weer en dit jaar zijn ze geniepiger en brutaler dan ooit! Bereid je voor op een verschrikkeleuke sfeer van betoverende ontmoetingen, spooktaculaire attracties en een heksenhoed vol schrikbarende verrassingen.

PixieDust.be

A Night Fall with Disney Villains 

Dit jaar betoveren de Disney Schurken het Kasteel van Doornroosje zodra de zon ondergaat met projecties, muziek en waterfonteinen voor een spannend geestig moment.

PixieDust.be

Duik in de betoverende Halloweensfeer

De Halloweensfeer is overal waar je kijkt. Van Main Street, U.S.A. tot het Kasteel van Doornroosje, vind je schattige geesten en lachende pompoenen. In Frontierland is er zelfs een kleurrijk festival met levendige muziek en swingende skeletten.

PixieDust.be

Verschrikkeleuke ontmoetingen liggen op de loer

PixieDust.be

Griezel met de Disney Schurken

Kapitein Haak, Cruella de Vil, Maleficent, de Hartenkoningin en heel veel andere deugnieten sluipen rond en willen je verrassen. Durf jij ze te benaderen voor een onvergetelijke ontmoeting?

Disneyland Paris

Een betoverend moment met Disney Figuren

Mickey, Minnie en hun vrienden hebben hun mooiste Halloweenoutfits aangetrokken en willen verschikkeleuke momenten met jou delen!

PixieDust.be

Mickey’s Halloween Celebration

Laat je meevoeren door de opzwepende ritmes van de parade. De Disney Figuren begroeten je in hun mooiste Halloweenoutfits vanaf hun feestelijke paradewagens vol herfstkleuren.

PixieDust.be

Spooktaculaire attracties voor alle leeftijden

PixieDust.be

Voor kinderen

Dappere deugnietjes beleven Halloweenplezier in attracties zoals Blanche-Neige et les Sept Nains en Alice’s Curious Labyrinth. Ze kunnen zelfs de draak onder het Kasteel van Doornroosje bezoeken.

PixieDust.be

Voor jong en oud

Ben je dapper genoeg om te zien wat er in Phantom Manor schuilt? Dit vervallen oude herenhuis in Frontierland is de thuisbasis van geesten die niets liever doen dan feesten en dansen. Dans jij met ze mee?

PixieDust.be

Voor volwassenen

Gil van plezier in de servicelift van The Twilight Zone Tower of Terror*. Maak je gordel goed vast, want je weet nooit wat er gaat gebeuren!

* Deze attracties in de Disney Parken zijn het hele jaar beschikbaar.

PixieDust.be

De kers op je pompoentaart

PixieDust.be

Ontdek de Halloweensouvernirs en het exclusieve eten en drinken

De boetieks zijn gevuld met Halloweensouvenirs voor iedereen en in onze restaurants kun je zelfs de meest monsterlijke eetlust stillen en vind je drankjes voor de grootste dorst.

PixieDust.be

Spookachtige halloweensouvenirs

Laat je herinneringen aan deze Halloween voor altijd voortleven met onze selectie souvenirs.

PixieDust.be

De Disney Halloween Parties komen terug naar het Disneyland Park op 29 en 31 oktober 2022 tot 02.00 uur s’nachts. ​ ​


​De Disney Schurken zijn terug! Geniet van de attracties tot 02.00 uur ’s nachts, een exclusieve parade, griezelig feestelijk entertainment en nog veel meer. Dit wordt de verschrikkeleukste avond van het jaar die je beslist moet meemaken.

Koop tickets voor de party en bereid je outfit alvast voor, er is beperkte beschikbaarheid.​

PixieDust.be

​​​Ontdek nieuw en mysterieus Halloweenplezier​

De magie neemt een betoverende wending als de Disney Schurken door de straten van het Disneyland Park dwalen in de spookachtige mist. ​

Geniet met je familie of vrienden van de spannende, mysterieuze en monsterlijke sfeer. Natuurlijk wachten er ook mysterieuze activiteiten en betoverende verrassingen op jullie.​

Wie is er dapper genoeg is, kan in Adventureland een eiland ontdekken dat is overgenomen door piraten zombies!​

PixieDust.be

Speciale toegang tot attracties tot 02.00 uur​ ​

Het Disneyland Park is tot laat in de avond open, dit is een unieke kans om een ritje te maken in enkele van onze meest geliefde attracties in het donker, zoals Phantom ManorBig Thunder Mountain, en Pirates of the Caribbean. ​

PixieDust.be
PixieDust.be

Vind het perfecte moment voor je verblijf!

Boek de beste prijs en periode om Disneyland Paris te bezoeken. Hoe verder in de toekomst dat je boekt, hoe beter de prijs. Hoe duurder de prijs, hoe drukker het zal zijn in de parken. Bekijk daarom zeker de prijskalender voor je boekt


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com