Disneyland Paris doet grote enquête over de Disney Figuren

Momenteel is Disneyland Paris bezig aan een grootse enquête over het gebruik en populariteit van de Disney Figuren in hun parken. In de vragenlijst die per email werd verstuurd komt er eerst een gedeelte met vragen over het gebruik van sociale media gerelateerd aan Disneyland Paris zowel tijdens je bezoek in het Resort als bij de voorbereiding.


Het tweede gedeelte gaat dan over de Disney Figuren in de parken. Meer dan 200 figuren worden voorgesteld waarbij je moet aangeven als je het belangrijk vind om deze figuren in Disneyland Paris te ontmoeten of om ze te zien tijdens shows of parades.


Het best interessant om te zien dat er tussen al die Disney figuren ook heel zeldzame figuren zitten, waaronder veel figuren van Disney Junior series en andere soms vergeten Disney figuren zoals Quasimodo, Hercules of Chicken Little. Naast de Disney figuren zitten er ook characters bij van Star Wars en Marvel zoals Thor, the Hulk of Iron Man. Wat betreft de Marvel figuren zou dit onderzoek misschien wel eens kunnen uitwijzen welke Marvel characters er binnenkort in het Walt Disney Studios Park te zien zullen zijn.


Hier screenshots van alles figuren die in de vragenlijst werden opgenomen:3 thoughts on “Disneyland Paris doet grote enquête over de Disney Figuren

  1. Geen idee hoe die worden gekozen. Ik heb hem vandaag gehad, en nog iemand anders die mij vandaag mailde heeft die ook gekregen.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com